Δημήτρης Κοργιαλάς: Αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να μεγαλώσει τον γιο του στη Ναύπακτο μακριά από την Αθήνα

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δημήτρης Κοργιαλάς: Αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να μεγαλώσει τον γιο του στη Ναύπακτο μακριά από την Αθήνα

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» παραχώρησε δηλώσεις ο Δημήτρης Κοργιαλάς καθώς αναφέρθηκε στο γεγονός ότι αποφάσισε να φύγει από την Αθήνα προκειμένου να ζήσει μόνιμα στην Ναύπακτο. Ο γνωστός τραγουδιστής μένει μαζί μαζί με τον καρπό του έρωτά του από τη Φωτεινή Ψυχίδου.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Κοργιαλά

«Ζω μόνιμα στην πατρίδα μου τη Ναύπακτο. Ήταν το πιο εύκολο πράγμα που υπάρχει στον κόσμο να φύγω από την Αθήνα και να ζήσω στη Ναύπακτο. Το παιδί μου μεγαλώνει σε ένα σωστό περιβάλλον, είναι ελεύθερο όλη τη μέρα έξω.

Αλλά κι εγώ δεν σου κρύβω ότι από το πρωί έως το βράδυ είμαι πολύ πολύ ευτυχισμένος. Έχω την ευκολία η δουλειά μου να είναι συγκεκριμένες μέρες και ώρες. Έχω όλη την ελευθερία να μπορώ να μεγαλώσω πολύ άνετα ένα παιδί. Αυτή τη στιγμή είμαι εγώ, αύριο μπορεί να είναι η Φωτεινή.

Είμαστε πάρα πολύ καλά και ξέρουμε πολύ καλά τι κάνουμε με τα παιδιά. Για έναν άντρα είναι λίγο δύσκολο να μεγαλώνει μόνος του ένα παιδί. Αλλά το συγκεκριμένο παιδί μοιάζει σε μένα και τη μαμά του. Αυτό με κάνει να περνάω υπέροχα.

Επίσης με τη μαμά του είμαστε πάρα πολύ καλά, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Δεν έχω νιώσει μια πίεση κάπου. Δεν του αρέσει όταν ερχόμαστε στην Αθήνα. Αλλά όταν φτάνουμε σπίτι και βλέπει τη μαμά του, ξετρελαίνεται. Αυτή τη στιγμή δεν περνάει από το μυαλό μου ούτε μία στο εκατομμύριο να ξαναφτιάξω τη ζωή μου».

«Πλέον προτιμώ να είναι δίπλα μου μία τσιπούρα αντί για γυναίκα»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Love it, έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας (13/9) ο Δημήτρης Κοργιαλάς, ο οποίος μίλησε για τον γιο του, για τη σχέση του με την Φωτεινή Ψυχίδου σήμερα μετά τον χωρισμό τους καθώς και για την προσωπική του ζωή.

«Δεν θέλω να έρχομαι με τίποτα στην Αθήνα. Με το που πλησιάζω Ελευσίνα, με πιάνει κάτι και γυρνάω πίσω Ναύπακτο. Χαίρομαι που ο μικρός μου μεγαλώνει στη Ναύπακτο γιατί εκεί βιώνει την ελευθερία. Δεν είμαι αυστηρός μπαμπάς, με το που με κοιτάζει γίνομαι χαζομπαμπάς», είπε αρχικά ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Ο Δημήτρης Κοργιαλάς συνέχισε: «Με τη Φωτεινή είμαστε πολύ καλά και ο ένας βοηθάει τον άλλον. Είναι πολύ πιο εύκολο να κρατάω εγώ το παιδί λόγω της δουλειάς μου. Μου αρέσει να έχω έναν άνθρωπο δίπλα μου, αλλά πλέον προτιμώ μια τσιπούρα αντί για μια γυναίκα. Ψαρεύω σαν τρελός».