Η Ελένη Μενεγάκη αποθέωσε τον Σάββα Πούμπουρα on air για τις μαγειρικές του ικανότητες

«Καλός μπαμπάς και συνεργάσιμος και στην κουζίνα»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Ελένη Μενεγάκη αποθέωσε τον Σάββα Πούμπουρα on air για τις μαγειρικές του ικανότητες

Ο Σάββας Πούμπουρας έχει αποδείξει πως οι προκλήσεις για εκείνον δεν έχουν τέλος καθώς στη σημερινή εκπομπή 3/11 «Ελένη» , τον είδαμε να μπαίνει στην κουζίνα και να δημιουργεί.

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη για τον Σάββα Πούμπουρα

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη δεν δίστασε να σχολιάσει χαρακτηριστικά πως: «Αυτό το καταπληκτικό παιδί, όλον αυτό τον καιρό, αν δεν μας φέρνει τσουρέκια που φτιάχνει, μας φέρνει τυροπιτάκια κι επειδή τα φτιάνει και μας είπε ότι είναι εύκολα, είπαμε να μας τα δείξει να τα κάνουμε κι εμείς».

Ενώ από την άλλη κλείνοντας σχολίασε: "Μπράβο κορίτσι του, γυναίκα του, σύζυγέ του, μανούλα του παιδιού του, μπράβο, έχεις κάνει καταπληκτική επιλογή. Καλό παιδί, ωραίο, δουλευταράς, καλός μπαμπάς και συνεργάσιμος και στην κουζίνα".

Τα παράπονα του Σάββα Πούμπουρα στην Ελένη Μενεγάκη - "Μιλάς σοβαρά;"

Λόγω της (28/10) κηδείας της Φώφης Γεννηματά, πολλές εκπομπές δεν βγήκαν στον αέρα. Μια από αυτές ήταν και της Ελένης Μενεγάκη, ωστόσο φαίνεται πως κανείς.. δεν ενημέρωσε τον Σάββα Πούμπουρα!

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως πήγε κανονικά χθες στο πλατό, καθώς δεν τον είχε ειδοποιήσει πως δεν θα κάνουν εκπομπή.

«Εγώ Ελένη ήρθα χθες γιατί απλά δε με ενημέρωσε κανείς να μην έρθω» είπε ο Σάββας Πούμπουρας με την Ελένη Μενεγάκη να απαντά: «Μιλάς σοβαρά;».

«Ήρθα και μόλις είδα ότι δεν είστε εδώ στεναχωρήθηκα πάρα πολύ αλλά έμεινα και πέρασα πάρα πολύ καλά. Πέρασα ωραία με τα παιδιά. Ήταν η συντακτική ομάδα… Η παραγωγή… Τα παιδιά δεν κατάφεραν να έρθουν γιατί…» είπε ο Σάββας Πούμπουρας με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να σχολιάζει: «Γιατί το ξέραμε».