Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Πονάω πολύ...» - Η νέα ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Ποια πήγε να την επισκεφθεί;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Πονάω πολύ...» - Η νέα ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο συνεχίζει να νοσηλεύεται η Δήμητρα Αλεξανδράκη με τα αγαπημένα της πρόσωπα να βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της, όπως για παράδειγμα ο σύντροφός της με τον οποίο έκαναν και κοινή ανάρτηση.

Η κατάσταση της είναι σταθερή, ωστόσο όπως έχει δηλώσει και η ίδια έχει περάσει και δύσκολες ημέρες με τους πόνους που νιώθει να είναι έντονοι.

Πρόσφατα λοιπόν, η Δήμητρα Αλεξανδράκη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram για την κατάσταση της υγείας της, αποκαλύπτοντας επίσης το πρόσωπο που πήγε να την επισκεφθεί.

«Ήμουν δυο μέρες μια χαρά, σήμερα δεν ξέρω τι συνέβη και πονάω πάλι. Ήρθε το… ποντικάκι μου», ανέφερε το μοντέλο αποκαλύπτοντας την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Το βίντεο της Δήμητρας Αλεξανδράκη στο νοσοκομείο

«Είχε κάποιο θέμα με τα νεφρά! Φοβάται πολύ»

Μπορεί η ίδια να μην έκανε γνωστό το λόγο που βρίσκεται στο νοσοκομείο, ωστόσο η Soula Glamorous μέσω insta story, ανέφερε πως έχει μια σοβαρή λοίμωξη, με αποτέλεσμα να χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή και την φροντίδα των γιατρών.

Σήμερα 1/11 το πρωί μάλιστα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα, αποκάλυψε το λόγο που οδηγήθηκε αρχικά στο νοσοκομείο, ενώ ανέφερε πως κάτι έχει πάθει στα νεφρά της.

«Μίλησα σήμερα το πρωί μαζί της. Γενικότερα μπήκε μέσα με πόνους στην πλάτη. Φοβήθηκε ότι χτύπησε επειδή πήγε με τον σύντροφό της σε συγκρουόμενα. Το καθυστέρησε να πάει στο νοσοκομείο. Της έκαναν εξετάσεις. Είχε κάποιο θέμα με τα νεφρά της και γενικότερα πρέπει να το εξετάσουν περισσότερο. Γενικότερα φοβάται πάρα πολύ τις βελόνες. Μου έστειλε μήνυμα και πριν από λίγο» είπε.