Δήμητρα Αλεξανδράκη: Στο νοσοκομείο ο σύντροφός της - Δείτε φωτογραφία

Βράχος στο πλευρό της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δήμητρα Αλεξανδράκη: Στο νοσοκομείο ο σύντροφός της - Δείτε φωτογραφία

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη εδώ και σχεδόν μια εβδομάδα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο κι ενώ η ίδια δεν έχει αποκαλύψει τον λόγο, το Youweekly.gr τον έμαθε και σας τον έγραψε εδώ!

Στο πλευρό της βράχος, εννοείται πως βρίσκεται όλη μέρα κι όλη νύχτα ο σύντροφός της και μέλλοντας σύζυγός της - δείτε εδώ το δαχτυλίδι που της έδωσε στην πρόταση γάμου. Η ίδια μάλιστα, το βράδυ της Κυριακής δημοσίευσε μια φωτογραφία μαζί του μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου, χωρίς να δείχνει εννοείται το πρόσωπό του. Έχει αποφασίσει πως αυτή την σχέση θέλει να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το έχει δηλώσει άλλωστε ουκ ολίγες φορές.

Η Αλεξανδράκη με τον σύντροφό της

Δήμητρα Αλεξανδράκη σύντροφος νοσοκομείο

Αποκλειστικό: Αυτός είναι ο μελλοντικός σύζυγος της Δήμητρας Αλεξανδράκη - Δείτε το πρόσωπό του

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μετά τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Μηλιώνη - ο οποίος απασχόλησε πολύ τα media - έχει πάρει την απόφαση να κρατά τα προσωπικά της μόνο για εκείνη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κρατά επτασφράγιστο μυστικό τη νέα της σχέση και φυσικά να μη δημοσιεύει τίποτα στα social media με τον σύντροφό της.

Εμείς στο Youweekly.gr λοιπόν, δεν γινόταν να μην βρούμε ποιος είναι ο μελλοντικός της σύζυγος. Και τελικά τον βρήκαμε! Συγκεκριμένα, έχουμε φωτογραφίες τους από τις τριήμερες διακοπές που έκαναν το καλοκαίρι στην Λευκάδα. Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής ο σύντροφος της είναι γνωστός επιχειρηματίας.

Δήμητρα Αλεξανδράκη αυτός είναι ο σύζυγός της

Μάλιστα, μαζί τους βρισκόταν και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Επίσης, να σημειώσουμε πως το ζευγάρι έμεινε στο ξενοδοχείο του πλέον πρώην συντρόφου της Κάτιας Ταραμπάνκο, τον οποίο σας είχαμε αποκαλύψει με αποκλειστικές φωτογραφίες.

Δήμητρα Αλεξανδράκη σύντροφος πρόταση γάμου

Mελλοντικός σύζυγος της Δήμητρας Αλεξανδράκη