Γι' αυτό τον λόγο είναι στο νοσοκομείο εδώ και 5 ημέρες η Δήμητρα Αλεξανδράκη - Τι βρήκαν οι γιατροί

Όλη η αλήθεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γι' αυτό τον λόγο είναι στο νοσοκομείο εδώ και 5 ημέρες η Δήμητρα Αλεξανδράκη - Τι βρήκαν οι γιατροί

Η αγαπημένη επιχειρηματίας, Δήμητρα Αλεξανδράκη, εδώ και 5 ημέρες βρίσκεται στο νοσοκομείο χωρίς ωστόσο να έχει αποκαλύψει τον λόγο. Σε πρόσφατη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ανακοίνωσε στους followers της πως δεν είναι τόσο καλά ψυχολογικά και πως θα μιλήσει ανοιχτά γι' αυτό όταν αισθανθεί καλύτερα (δείτε εδώ το post της).

Πριν από λίγες ώρες, όμως, η γνωστή Soula Glamorous, με μια ανάρτηση που έκανε στα stories της αποκάλυψε τι της συμβαίνει, ξεκαθαρίζοντας λίγο το τοπίο στον κόσμο που ανησυχεί.

Τι συμβαίνει με την υγεία της Δήμητρας Αλεξανδράκη

«Δυστυχώς η Αλεξανδράκη έχει μία σοβαρή λοίμωξη και είναι 4 μέρες στο νοσοκομείο. Ευτυχώς έχει τον άντρα της γιατί δεν θέλει να μιλάει σε κανέναν, από ό,τι έμαθα είναι χάλια ψυχολογικά», έγραψε χαρακτηριστικά, δημοσιεύοντας παράλληλα και μία φωτογραφία της Αλεξανδράκη από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

Δήμητρα Αλεξανδράκη νοσοκομείο

«Δεν κάνω το εμβόλιο γιατί εγώ δεν κολλάω κορωνοϊό»

Η όμορφη επιχειρηματίας και μοντέλο που πλέει σε πελάγη ευτυχίας μιας και σύντομα θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, θέλει να απαντήσει σε μερικές ερωτήσεις των followers της.

Μια από αυτές αφορούσε το εμβόλιο, με την Δήμητρα Αλεξανδράκη να αποκαλύπτει πως πριν συμμετάσχει στο Nomads, αναγκαστικά έπρεπε να κάνει 3 πολύ δυνατά εμβόλια τα οποία έχουν ισχύ για 10 χρόνια. Αυτό λοιπόν σε συνδυασμό με το καλό ανοσοποιητικό της σύστημα είναι που την κρατούν μακριά από το να κολλήσει κορωνοϊό.

Μάλιστα, ανέφερε πως όλοι προτού εμβολιαστούμε θα πρέπει να συμβουλευτούμε τον ιατρό και πάνω από όλα πως ο εμβολιασμός πρόκειται για μια απόφαση που πρέπει να την πάρουμε μόνοι μας και όχι να μας αναγκάσουν.

Δήμητρα Αλεξανδράκη αυτός είναι ο λόγος που δεν κάνει το εμβόλιο -