Έξαλλος ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Κινείται νομικά εναντίον της Λίτσας Γιαγκούση - Τι συνέβη;

Νέα κόντρα στην showbiz

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Κινείται νομικά εναντίον της Λίτσας Γιαγκούση - Τι συνέβη;

Έξαλλος έχει γίνει ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος μετά από δηλώσεις της Λίτσας Γιαγκούση σχετικά με την συνεργασία τους. Η τραγουδίστρια τον κατήγγειλε σε συνέντευξη της για προσβλητική συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να ξεκίνησε ένας νέος πόλεμος.

«Δε θα επαναλάμβανα ποτέ την συνεργασία μου με την Μάκη Χριστοδουλόπουλο. Ανεπίτρεπτη, προσβλητική συμπεριφορά, που με ανάγκασε να αποχωρήσω. Μπήκα στην πρεμιέρα, στο δεύτερό μου πρόγραμμα και αντί για σαράντα λεπτά, τραγούδησα δέκα. Έκανε φινάλε η ορχήστρα, γιατί έπρεπε να βγει ο Μάκης. Δεν σέβεται κανέναν άνθρωπο και κοιτάει μόνο τον εαυτό του. Δεν μίλησα, γιατί δεν είμαι άνθρωπος που θα πράξει εν βρασμώ και θα κάνει φασαρία, κακώς βέβαια.

Κινείται νομικά εναντίον της Λίτσας Γιαγκούση o Μάκης Χριστοδουλόπουλος

Στη συνέχεια, το μαγαζί το σφραγίσανε για έναν μήνα για κάποιο λόγο και μετά μου ζήτησαν να επιστρέψω. Κάλεσα τον επιχειρηματία να με διαβεβαιώσει ότι δεν θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, αλλά εκείνος δεν μπόρεσε να το κάνει κι έτσι δεν πήγα. Συνέβη και στο παρελθόν κάτι παρόμοιο, με τον ίδιο τραγουδιστή, είχα ενδείξεις, αλλά είπα να ξανακάνω μία απόπειρα. Πιστεύω αυτό δεν έχει ξαναγίνει σε κανέναν, αδιανόητη συμπεριφορά. Κρίμα το ταλέντο του» είπε η Λίτσα Γιαγκούση χαρακτηριστικά στο περιοδικό Λοιπόν, μετά την αποκάλυψη για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε.

Κινείται νομικά ο Χριστοδουλόπουλο κατά της Γιαγκούση

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα, σχολίασαν την εν λόγω δηλώσεις της τραγουδίστρια και θέλησαν να έρθουν σε επικοινωνία με τον συνάδελφο της για να πει την άποψη του και να της απαντήσει. Μιλώντας λοιπόν με πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του τραγουδιστή, αποκάλυψε πως ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά εναντίον της Λίτσας Γιαγκούση αλλά και του εντύπου που φιλοξένησε τη συνέντευξη.

«Έχω συνεργαστεί μαζί του και...»

Η Λίτσα Γιαγκούση παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις δύσκολες συνεργασίες της καριέρας της καθώς και εκείνη με τον Τριαντάφυλλο πριν πολλά χρόνια.

«Σε μια πρόβα τζενεράλε σε μαγαζί στη Θεσσαλονίκη όλα μου τα πράγματα από το καμαρίνι βρέθηκαν στη σκηνή. Με την οποία αργότερα γίναμε φίλες. Δίνω δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες, όπως θέλω να δώσουν και σε μένα αν έχω κάνει κάποιο λάθος», είπε αρχικά η αγαπημένη τραγουδίστρια.

«Έχω συνεργαστεί με τον Τριαντάφυλλο χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι ένα παιδί αυθόρμητο, λίγο νευρικό και οξύθυμο» πρόσθεσε η τραγουδίστρια, ολοκληρώνοντας «Έχω εισπράξει αδιαφορία από ανθρώπους που έχω βοηθήσει. Ούτε ένα «γεια, τι κάνεις;» στο τηλέφωνο».