Ανδρέας Κωνσταντίνου: Η αλλαγή στην εμφάνισή του και η αποκάλυψη για τον λόγο που δεν έχει Instagram

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ανδρέας Κωνσταντίνου: Η αλλαγή στην εμφάνισή του και η αποκάλυψη για τον λόγο που δεν έχει Instagram

Πριν από λίγες ημέρες ο Ανδρέας Κωνσταντίνου βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» όπου έδωσε μια σπάνια συνέντευξη. Μάλιστα, τον γνωστό ηθοποιό τον βλέπουμε φέτος να πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ1 “Καρτ ποστάλ”.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Κωνσταντίνου

Μέσα σε όλα, ο ίδιος δήλωσε πως γεννήθηκε στη Γερμανία και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Στο σχολείο είχε για καθηγητή του τον πατέρα του ενώ παραδέχτηκε πως ήταν ζωηρός μαθητής και έχει και πάρει και αρκετές αποβολές.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης έγινε γνωστή η δουλειά την οποία και έκανε στο παρελθόν ο Ανδρέας Κωνσταντίνου πριν ασχοληθεί με τον χώρο της υποκριτικής. Ενώ αναφέρθηκε στον λόγο που δεν έχει Instagram.

Λίγα λόγια για τον Ανδρέα Κωνσταντίνου

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου είναι Έλληνας ηθοποιός. Γεννήθηκε στις 15 Νοεμβρίου του 1982 στο Τύμπιγκεν της Γερμανίας και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, έχει σπουδάσει στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, ενώ έχει και πτυχίο κοινωνικού λειτουργού.

Ο ίδιος έχει γίνει γνωστός από τις ταινίες Μικρά Αγγλία, Ουζερί Τσιτσάνης και Το τελευταίο σημείωμα, αλλά και από την συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά Άγριες Μέλισσες. Για την τελευταία ταινία, κέρδισε στα Βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου το βραβείο Α' Ανδρικού ρόλου θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του ΕΡΤ1 Καρτ ποστάλ.