Νέες πληροφορίες: Πως γιόρτασε την γιορτή του ο Λιγνάδης στις φυλακές

Ποιος τον επισκέφθηκε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέες πληροφορίες: Πως γιόρτασε την γιορτή του ο Λιγνάδης στις φυλακές

Του Αγίου Δημητρίου ήταν πριν λίγες ημέρες και ο Λιγνάδης που βρίσκεται στις φυλακές της Τρίπολης είχε την γιορτή του! Σύμφωνα με πληροφορίες του Τάσου Τεργιάκη που μετέφερε στον αέρα του Πρωινού, ο σκηνοθέτης δεν έκανε κάτι ξεχωριστό.

Μπορεί να υπήρχαν κάποια γλυκά στον χώρο από, ίσως, σωφρονιστικούς υπαλλήλους αλλά ο ίδιος δεν δέχθηκε κάποια συγκεκριμένη μεταχείριση. Την επόμενη μέρα τον επισκέφθηκε ο αδερφός του, Γιάννης.

Να τονιστεί το γεγονός πως τόσο ο ίδιος όσο και ο Πέτρος Φιλιππίδης το έχουν ρίξει στο διάβασμα. Για την ακρίβεια ζητούν από τους δικούς τους ανθρώπους όταν τους επισκέπτονται να τους πηγαίνουν και βιβλία για να περνούν την ώρα τους στο κελί.

«Ήμουν 23 όταν με πήγε ο Λιγνάδης στο δωμάτιο του και...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Τετάρτης (13/10) ο Τζούλιο Φιλίππο Ντ' Έρρικο, ο ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά 8 Λέξεις, και αναφέρθηκε στην εμπειρία που είχε ζήσει με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Όπως εξήγησε ο ηθοποιός, ο Δημήτρης Λιγνάδης τον είχε προσκαλέσει στο δωμάτιό του ενώ του είχε δείξει πως έχει πρόθεση να τον φλερτάρει. Το φλερτ του έμεινε μόνο σε λόγια και όταν ο νεαρός αισθάνθηκε άβολα αποχώρησε.

«Ήμουν 23 χρονών. Ήταν η πρώτη μου δουλειά. Υπήρχε ένα έντονο φλερτ από τον ίδιο. Υπήρχε η πρόθεση του φλερτ, το ότι ήθελε να γίνει κάτι. Μετά από μια πρόβα με προσκάλεσε στο δωμάτιο. Πήγα αλλά στο τέλος έφυγα. Δε με ακούμπησε, ήταν απλά στα λόγια, το φλερτ. Ένιωσα λίγο άβολα γι΄αυτό και έφυγα. Έβρισκα ότι δεν έχω κάτι να κάνω στο δωμάτιο οπότε με κάποιον τρόπο αποχώρησα», είπε χαρακτηριστικά.