Πέταξε σπόντες ο Γιώργος Λιάγκας για την σχέση Μπισμπίκη - Βανδή: «Μιλάμε για σχέση, μην κρυβόμαστε τώρα»

«Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πέταξε σπόντες ο Γιώργος Λιάγκας για την σχέση Μπισμπίκη - Βανδή: «Μιλάμε για σχέση, μην κρυβόμαστε τώρα»

Μέσα από την εκπομπή «Love it» έγινε γνωστή η είδηση πως ο Βασίλης Μπισμπίκης μαζί με την Δέσποινα Βανδή έχουν πάει παρέα στην Ιταλία. Μάλιστα στην εκπομπή «Πρωινό» έπαιξαν σήμερα το πρωί 4/11 οι φωτογραφίες και όπως ήταν αναμενόμενο σχολιάστηκε αρκετά.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα

Μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας δεν δίστασε να τοποθετηθεί καθώς σχολίασε τα τρυφερά τετ - α - τετ την γνωστής τραγουδίστριας και του ηθοποιού. Ο ίδιος ανέφερε μέσα σε όλα χαρακτηριστικά:

«Την έχει αγκαλιά σε κάποιο άλλο στιγμιότυπο… εδώ. Άρα λοιπόν είναι ξεκάθαρο πια! Μιλάμε για μία σχέση των δύο ανθρώπων. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Δε μπορεί να την κρατάει έτσι φιλικά…».

Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης

Η Δέσποινα Βανδή έχει γυρίσει για τα καλά σελίδα στη ζωή της. Η αγαπημένη τραγουδίστρια αποφάσισε να αφήσει πίσω της το διαζύγιο με τον Ντέμη Νικολαΐδη και να προχωρήσει μπροστά, αυτή τη φορά με έναν νέο έρωτα στο πλευρό της που δεν είναι άλλος από τον γοητευτικό Βασίλη Μπισμπίκη.

Όπως σας έχουμε ήδη πει, η δουλειά ήταν αυτό που έφερε κοντά το ζευγάρι αφού οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών. Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι μαζί εδώ και κάποιους μήνες ωστόσο στην αρχή είχαν επιλέξει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο ηθοποιός έχουν ξεκαθαρίσει πως βασική τους προτεραιότητα είναι τα παιδιά τους και έτσι δε θέλησαν να δώσουν δικαιώματα.

Δέσποινα Βανδή Βασίλης Μπισμπίκης σχέση