Η Μαγγίρα έκανε έξαλλη την Καινούργιου - Το επίμαχο quiz για τον χωρισμό με τον Τσαγκρίδη που έπαιξε στο OPENtv

Τι ειπώθηκε και έγινε πυρ και μανία η Κατερίνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Μαγγίρα έκανε έξαλλη την Καινούργιου - Το επίμαχο quiz για τον χωρισμό με τον Τσαγκρίδη που έπαιξε στο OPENtv

Το πρωί της Πέμπτης 4/11 η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της Super Κατερίνα, με αφορμή τη σχέση του Νίκου Μπάρτζη και του Τζέιμς Καφετζή με την παραγωγή του Survivor, ξέσπασε κατά γνωστής παρουσιάστριας του OPEN, λόγω ενός quiz που έκανε στην εκπομπή της. Βέβαια, δεν έδωσε πολλές λεπτομέρειες.

«Κι εμένα στο Open δεν περνάει ούτε μύγα που να λέει Κατερίνα. Υπάρχει νομικό θέμα. Μόνο κάτι χαζά quiz παίζουν εκεί. Γιατί όταν λέμε για κιτρινισμούς να τα βλέπουμε όλα. Αυτά τα κουίζ που κάνουν σε εκείνο το κανάλι, εκείνα είναι χτυπήματα κάτω από τη ζώνη»

«Με πείραξε. Δεν το περίμενα ούτε από την παρουσιάστρια που σέβομαι πάρα πολύ ούτε από τους συνεργάτες της. Τα νούμερα τηλεθέασης μιλούν», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου σε έντονο ύφος, καθώς μην ξεχνάμε πως δεν αποχώρησε από το OPEN με τις καλύτερες σχέσεις αφού θα τα.. πουν στα δικαστήρια.

Η παρουσιάστρια λοιπόν που έκανε έξαλλη την Κατερίνα Καινούργιου είναι η Μπέττυ Μαγγίρα, η οποία εκτός του ότι έπαιξε στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, την έπαιξε και... κλειστά, καθώς υπάρχει βέτο από το OPENtv να μην προβάλλουν ούτε την εικόνα της, αλλά ούτε και να αναφέρουν το όνομα της.

Στην εν λόγω εκπομπή λοιπόν, τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου, η Μαρία Αντωνά παρουσίασε ένα quiz με τίτλο: «Ποια γνωστή παρουσιάστρια χώρισε και ο σύντροφός της έφυγε από το σπίτι παίρνοντας μαζί της και τον σκύλο».

Για αυτό το λόγο η Κατερίνα Καινούργιου, έγινε έξαλλη μιλώντας για κιτρινισμούς, κάνοντας αναφορά και στα χαμηλά νούμερα που σημειώνει η Μπέττυ Μαγγίρα - που είναι και αντικαταστάτρια της στο κανάλι.

Αυτό είναι το επίμαχο quiz για την Καινούργιου που προβλήθηκε στο OPEN