Άννα Μαρία Βέλλη και Τζέιμς Καφετζής "ξεφτιλίζουν" σε food fight βίντεο την παραγωγή του Survivor 4

Φιλική συμμετοχή ο Νίκος Μπάρτζης - Την ώρα που μπουκώνονται με sushi rolls πετάνε και τις σποντούλες τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άννα Μαρία Βέλλη και Τζέιμς Καφετζής

Όποιος γνώριζε πριν το Survivor 4 την Άννα Μαρία Βέλλη θα ήξερε πως κατά καιρούς έχει γυρίσει άπειρα food fight βίντεο με διάσημους και μη. Σιγά μη δεν το έκανε με τους φίλους της τώρα!

Όπως αναφέρει και η ίδια στο υλικό που θα δείτε παρακάτω, η Άννα Μαρία έκανε την συμφωνία αυτή για το συγκεκριμένο βίντεο με τον Τζέιμς Καφετζή από την αρχή της γνωριμίας τους στο παιχνίδι.

Παρακάτω θα παρακολουθήσετε τους δυο πρώην παίκτες του Survivor να μπουκώνονται με όσα περισσότερα sushi rolls μπορούν ενώ ο Νίκος Μπάρτζης κόβει βόλτες στα παρασκήνια, πάντα δίπλα τους.

Εννοείται πως κατά την διάρκεια του βίντεο θα ακούσετε άπειρες ατάκες - σπόντες προς την παραγωγή του παιχνιδιού. Δυο σε ένα... και έπαιξαν και έβγαλαν τα απωθημένα τους! Μάλλον δεν θα κλείσουν συμφωνία με τον ΣΚΑΙ - ειδικά μετά από όσα έγιναν στην εκπομπή της Μαλέσκου. Μάλλον οι παίκτες κατευθύνονται προς άλλη εταιρεία παραγωγής και... ξέρουμε ποια είναι... Κάμερα εκπομπής τους είχε πετύχει στα γραφεία της Barking Well Media, του Νίκου Κοκλώνη.

Το food fight βίντεο της Άννας Μαρίας Βέλλη

Αυτό είναι το ποσό που συγκέντρωσε για το Χαμόγελο του Παιδιού ο Τζέιμς Καφετζής

Ο Τζέιμς Καφετζής μετά την αποχώρησή του από το Survivor 4 αποφάσισε να χρησιμοποιήσει την δημοφιλία του για καλό σκοπό. Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο οποίος έχει αποκτήσει πολλούς followers, έτρεξε έναν διαγωνισμό με το Χαμόγελο του Παιδιού.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, "Όλα τα έσοδα από τον διαγωνισμό θα διατεθούν για να εξασφαλίσουμε ένα μαγιό και κουβαδάκια για τα παιδιά που μεγαλώνουν στο «Χαμόγελο» για να έχουν χαρούμενες καλοκαιρινές αναμνήσεις, και στο τέλος του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί ο αριθμός των παιδιών που καταφέραμε, μαζί να βάλουμε ένα χαμόγελο στο προσωπάκι τους!"

Η λήξη του διαγωνισμού, λοιπόν, πραγματοποιήθηκε εχθές το βράδυ (8/6) και το ποσό που μαζεύτηκε σύμφωνα με όσα γράφτηκαν είναι 3.630 ευρώ.

Το Χαμόγελο του παιδιού είναι εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που λειτουργεί στην Ελλάδα, με στόχο την προάσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών και την αντιμετώπιση καθημερινών προβλημάτων τους. Η δράση του περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τη φιλοξενία παιδιών που βρίσκονται σε κίνδυνο, την τηλεφωνική υποστήριξή τους, προγράμματα συμβουλευτικής και κοινωνικής ένταξής του, την ενίσχυση οικογενειών που τελούν σε ένδεια, καθώς και τη διοργάνωση εκστρατειών ενημέρωσης ή πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων.