Τάσος Ξιαρχό: Το μήνυμα που έστειλε στην κοπέλα που χλεύασε μέσα από το νοσοκομείο

«Θεωρώ κρίμα που...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τάσος Ξιαρχό: Το μήνυμα που έστειλε στην κοπέλα που χλεύασε μέσα από το νοσοκομείο

Το μήνυμα του στην κοπέλα που χλεύασε έστειλε ο Τάσος Ξιαρχό, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα. Ο χορευτής μετά το χαμό που προκλήθηκε έξω από το νοσοκομείο λόγω της ανάγκης να νοσηλευτεί ακόμη μια ημέρα, δήλωσε έτοιμος να έρθουν σε επικοινωνία.

Αυτό είναι το μήνυμα του Τάσου Ξιαρχό στην κοπέλα

«Θεωρώ κρίμα που νιώθει τύψεις η κοπέλα, δε φταίει σε τίποτα. Αυτό που συνέβη με συγκίνησε και σύντομα θα επικοινωνήσω μαζί της για να λυθούν όλα και να τελειώνει αυτή η ιστορία», είπε.

Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Άννα Ζηρδέλη, στον χορογράφο δεν χορηγήθηκε καμία φαρμακευτική αγωγή, ενώ κανένα όργανό του δεν έχει πειραχτεί. Σήμερα 4/11 θα πάρει εξιτήριο.

Άνευ προηγουμένου ξέσπασμα από την μητέρα του

«Πήγα σήμερα και τον είδα στο νοσοκομείο, είναι πολύ καλύτερα, πιο ήρεμος. Οι γιατροί με καθησύχασαν, βέβαια δεν έχει περάσει ακόμα τον κίνδυνο. Ήπιε 50 χάπια, και υπάρχει ένας κίνδυνος να έχει πρόβλημα στο συκώτι, το νεφρό και το στομάχι του. Γι’ αυτό του είπαν να καθίσει μέσα για όσο χρειαστώ.

Δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο ψυχολογικό πρόβλημα, μου είπαν επίσης. Είναι πολύ έξυπνο παιδί, των άκρων και πολύ παρορμητικός. Θα τον κρατήσουν λίγο ακόμα. Πιο συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, η μητέρα του Τάσου Ξιαρχό σημείωσε χαρακτηριστικά πως:

«Το προφίλ του Τάσου στα social media είναι η δουλειά του. Κάπου όμως μπέρδεψε το προφίλ της δουλειά του με τα προσωπικά του. Εκεί θα έπρεπε να δείχνει μόνο όσα κάνει στην δουλειά του και να έχει ένα άλλο προφίλ, με 50 ή 100 φίλους, όπου να κάνει ότι θέλει.

Αν και δεν τον άκουσα καλά, τον μάλωσα για το βίντεο που ανέβασε και του είπα αμέσως να ζητήσει συγνώμη. Μου στέλνουν πάρα πολύ άσχημα μηνύματα. Ξέρετε τι είναι σε μια μάνα να λένε «θα αποτελειώσουμε τον γιο σου»;

Ντροπή! Ζητάω συγνώμη από την κοπέλα, χίλια συγνώμη. Θα της ζητήσει και ο Τάσος όταν θα έρθει η ώρα. Θέλω πραγματικά να την γνωρίσω».