Επιστρέφει το House of fame στους τηλεοπτικούς μας δέκτες;

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Επιστρέφει το House of fame στους τηλεοπτικούς μας δέκτες;

Το House of fame ήταν ένα από τα μουσικά ριάλιτι τα οποία κατάφεραν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα» το κανάλι του Φαλήρου ΣΚΑΪ φαίνεται πως έχει αποφασίσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να επιστρέψει πιο δυναμικά από ποτέ στις οθόνες μας.

Μάλιστα, αυτή τη φορά προβλέπεται να είναι άκρως ανανεωμένο τόσο στο κομμάτι της κριτικής επιτροπής όσο και στη θέση της παρουσίασης.

Από την άλλη, αυτή την ώρα πραγματοποιείται σύσκεψη στο κανάλι του Φαλήρου για το ποιος ή ποια θα αντικαταστήσει την Ελένη Φουρέιρα ενώ συζητήσεις γίνονται και για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τους κριτές.

Η πρεμιέρα αναμένεται να προγραμματιστεί μέσα στον Φεβρουάριο όταν δηλαδή θα έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος του Big Brother.

Οι τελευταίες πληροφορίες για το House of fame

Ευχάριστα νέα για τον νικητή του House of Fame, Στέφανο Πιτσίνιαγκα

Μπορεί αυτόν τον καιρό να βιώνει τον χωρισμό του με την Μαριάννα, ωστόσο ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας, ο νικητής του «House of Fame» ανακοίνωσε μερικά ευχάριστα νέα.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός τραγουδιστής κέρδισε το χρυσό συμβόλαιο με την Panik Records και έτσι ετοιμάζει το δισκογραφικό του ντεμπούτο, που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες.

Ο Στέφανος λοιπόν πρόκειται να κυκλοφορήσει μία δυναμική μπαλάντα, με τίτλο «Ήταν Ένα Καλοκαίρι», όπου την μουσική έγραψε ο Μάριος Ψιμόπουλος και τους στίχους η Ελένη Γιαννατσούλια.

Πριν από λίγες μέρες πραγματοποιήθηκαν και τα γυρίσματα για το «Ήταν Ένα Καλοκαίρι» σε μια παραλία της Αθήνας, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βαγγέλη Τσαουσόπουλου.

Ευχάριστα νέα για τον νικητή του House of Fame, Στέφανο Πιτσίνιαγκα