Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

House of Fame: Η Ελένη Φουρέιρα άναψε "φωτιές" στη σκηνή του τελικού

Ξετρέλανε τους παίκτες και την επιτροπή με την εμφάνισή της

House of Fame: Η Ελένη Φουρέιρα άναψε
TV24 28.05.2021 22:12
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε ο μεγάλος τελικός του House of Fame μιας και η Ελένη Φουρέιρα ανέβηκε στη σκηνή και τα έδωσε όλα μιας και ερμήνευσε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει αναλάβει τον ρόλο της παρουσιάστριας φέτος ωστόσο την ίδια στιγμή δεν ξεχνά και την ιδιότητά της. Έτσι λίγο πριν ξεκινήσει το διαγωνιστικό κομμάτι του τελικού αποφάσισε να βάλει φωτιά στη σκηνή.

Η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στο House of Fame

«Έχει δεχτεί πολύ μεγάλο πόλεμο και δεν μου αρέσει καθόλου»

Το πρωί της Δευτέρας, ο Πάνος Μεταξόπουλος μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και αναφέρθηκε μέσα σε όλα για την επίθεση που δέχεται η Ελένη Φουρέιρα, στο κομμάτι της παρουσίασης του House of Fame.

Ο διευθυντής της σχολής αποκάλυψε επίσης αν θα τον δούμε να συμμετέχει στο Dancing with the Stars, στο οποίο παρουσιάστρια πρόκειται να είναι η Βίκυ Καγιά.

Πάνος Μεταξόπουλος για την Ελένη Φουρέιρα

«Έτσι με έκανε ο μπαμπάς μου γιατί κι αυτός ήταν αυστηρός. Αν δεν είσαι αυστηρός δεν θα κάνεις τίποτα σε αυτή τη ζωή. Με κάποιους σπουδαστές είμαι ευχαριστημένος με άλλους όχι. Δεν υπακούν σε αυτά που τους λέω, αλλά θα βρω τον τρόπο».

Για το Dancing with the Stars απάντησε: «Ας τελειώσουμε αυτό που κάνουμε τώρα και θα δούμε τι θα κάνω στο μέλλον».

Αναφορικά με την Ελένη Φουρέιρα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχει δεχτεί πολύ μεγάλο πόλεμο και δεν μου αρέσει καθόλου. Μας αρέσει πάντα να λιθοβολούμε. Η κοπέλα δεν είναι παρουσιάστρια είναι τραγουδίστρια και καταπληκτική χορεύτρια. Όλοι έχουν μια διαδρομή και όλοι ξεκινούν από το μηδέν για φτάσουν στο 100.

Η Ελένη δεν ξεκίνησε από το μηδέν, ξεκίνησε από πιο ψηλά, η παρουσία της είναι δυνατή και θα ανεβαίνει συνέχεια. Το βλέπουμε κάθε Παρασκευή».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ναταλία Γερμανού: «Είμαστε σκληροί με την Ελένη Φουρέιρα»

House of Fame: Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε «φωτιά» στο πλατό με το σέξι φόρεμα της

Share