House of Fame: Οι ευχές των κριτών για την ονομαστική εορτή της Ελένης Φουρέιρα

Εντυπωσιακή η εμφάνιση της για ακόμη ένα live

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Οι ευχές των κριτών για την ονομαστική εορτή της Ελένης Φουρέιρα

Ακόμη ένα live του House of fame ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής, με την Ελένη Φουρέιρα να εντυπωσιάζει τους πάντες με την εμφάνιση της.

Σπουδαστές, κριτές και καθηγητές βρέθηκαν για ακόμη μια φορά στην φανταγμαγορική σκηνή ενώ σε λίγες μέρες πρόκειται να γίνει και ο μεγάλος τελικός.

Η Ελένη Φουρέιρα βγήκε στη σκηνή φορώντας ένα καρό σετ φούστας και μπλούζας το οποίο συνδύασε με ίδιο σακάκι. Η ίδια καλωσόρισε τους σπουδαστές ενώ οι κριτές έσπευσαν να της ευχηθούν για την γιορτή της.

Η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στο αποψινό House of Fame Live Concert

«Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους»

Το πρωί της Τρίτης, η κάμερα του Happy Day και η δημοσιογράφος Ελένη Μουστάκη συνάντησε στα παρασκήνια του House of fame την Ελένη Φουρέιρα.

Η όμορφη τραγουδίστρια και παρουσίαστρια μίλησε για τον νέο της αυτό ρόλο στην Ακαδημία ενώ αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί ανά καιρούς.

«Ήταν η πανδημία λόγος να πω ναι στην πρόταση για το House of fame. Δεν θα μπορούσα σε άλλη περίπτωση να έχω πει το ναι. Θα ήταν κάτι το οποίο μπορεί να το έκανα πολύ αργότερα ή μπορεί και καθόλου. Δεν ξέρω. Πραγματικά, όμως, χαίρομαι πάρα πολύ που το έκανα γιατί πέρασα και πολύ ωραία τις Παρασκευές μου και δοκιμάστηκα σε κάτι το οποίο δεν με φανταζόμουν. Και live κιόλας.

Όλα με φόβισαν και έχω άγχος κάθε φορά που βγαίνω γιατί είναι live. Όταν κάνεις κάτι πρώτη φορά και το κάνεις live καταλαβαίνεις ότι εκτίθεσαι και είναι πάρα πολύ δύσκολο. Όπως είναι δύσκολο να συνδυάσεις το ακουστικό και να έχεις κάποια γραμμένα πράγματα απέναντι που πρέπει να τα πεις. Είναι πρωτόγνωρα για μένα. Πάντα είχα αρνητικά σχόλια και πάρα πολύ θετικά. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους οπότε ξεκινάμε από εκεί… Είμαι μια χαρά με αυτό».

Ελένη Φουρέιρα για τα αρνητικά σχόλια