House of Fame: Η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε την ημερομηνία του τελικού

Οι αλλαγές που θα δούμε στα επόμενα live

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε την ημερομηνία του τελικού

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ εμφάνιση στο αποψινό live του House of fame η Ελένη Φουρέιρα, με την ίδια να προχωρά αμέσως σε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.

Η όμορφη παρουσιάστρια λοιπόν δήλωσε πως το House of fame θα ολοκληρωθεί σε δύο εβδομάδες και σήμερα όπως ήδη γνωρίζουμε θα υπάρξει διπλή αποχώρηση!

Οι δηλώσεις της Ελένης Φουρέιρα

«Απόψε η Ακαδημία ανατρέπει τα πάντα! Η αρνητική ψηφοφορία του σπιτιού δεν είναι πλέον σε ισχύ. Αμέσως μετά τη διπλή αποχώρηση, όλοι θα είστε στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού. Όλοι; Όλοι εκτός από έναν!

Απόψε οι κριτές θα διαλέξουν έναν από τους οκτώ μαθητές που θα πάει κατευθείαν στον τελικό! Οι υπόλοιποι επτά θα τεθείτε στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού για μία εβδομάδα. Μόνο πέντε θα φτάσουν στον τελικό».

Πάνος Μεταξόπουλος για την Ελένη Φουρέιρα: «Έχει δεχτεί πολύ μεγάλο πόλεμο και δεν μου αρέσει καθόλου»

Το πρωί της Δευτέρας, ο Πάνος Μεταξόπουλος μίλησε στην κάμερα του Πρωινού και αναφέρθηκε μέσα σε όλα για την επίθεση που δέχεται η Ελένη Φουρέιρα, στο κομμάτι της παρουσίασης του House of Fame.

Ο διευθυντής της σχολής αποκάλυψε επίσης αν θα τον δούμε να συμμετέχει στο Dancing with the Stars, στο οποίο παρουσιάστρια πρόκειται να είναι η Βίκυ Καγιά.

Πάνος Μεταξόπουλος για την Ελένη Φουρέιρα

«Έτσι με έκανε ο μπαμπάς μου γιατί κι αυτός ήταν αυστηρός. Αν δεν είσαι αυστηρός δεν θα κάνεις τίποτα σε αυτή τη ζωή. Με κάποιους σπουδαστές είμαι ευχαριστημένος με άλλους όχι. Δεν υπακούν σε αυτά που τους λέω, αλλά θα βρω τον τρόπο».

Για το Dancing with the Stars απάντησε: «Ας τελειώσουμε αυτό που κάνουμε τώρα και θα δούμε τι θα κάνω στο μέλλον».

Αναφορικά με την Ελένη Φουρέιρα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Έχει δεχτεί πολύ μεγάλο πόλεμο και δεν μου αρέσει καθόλου. Μας αρέσει πάντα να λιθοβολούμε. Η κοπέλα δεν είναι παρουσιάστρια είναι τραγουδίστρια και καταπληκτική χορεύτρια. Όλοι έχουν μια διαδρομή και όλοι ξεκινούν από το μηδέν για φτάσουν στο 100.

Η Ελένη δεν ξεκίνησε από το μηδέν, ξεκίνησε από πιο ψηλά, η παρουσία της είναι δυνατή και θα ανεβαίνει συνέχεια. Το βλέπουμε κάθε Παρασκευή».