House of Fame: Η ανακοίνωση της Ελένης Φουρέιρα για την αλλαγή στο παιχνίδι

Έσκασε η βόμβα...

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
House of Fame: Η ανακοίνωση της Ελένης Φουρέιρα για την αλλαγή στο παιχνίδι

Μια ανακοίνωση «βόμβα» έκανε στο αποψινό live του House of Fame η Ελένη Φουρέιρα, κάτι που σίγουρα δυσαρέστηκε τους σπουδαστές.

Η όμορφη παρουσιάστρια που έχει δεχτεί αρκετά σχόλια για τον νέο της ρόλο, υποδέχτηκε παίκτες, κριτές και καθηγητές με μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση φορώντας συγκεκριμένα ένα λιλά φόρεμα με σκισίματα.

Η Ελένη λοιπόν έσπευσε να προχωρήσει σε ανακοινώσεις, οι οποίες δεν ήταν και τόσο ευχάριστες, καθώς την επόμενη Παρασκευή θα γίνουν δύο αποχωρήσεις.

Έτσι, στο αποψινό live θα προκύψουν 4 υποψήφιοι προς αποχώρηση και όχι 3.

Με μείον τέσσερις βαθμούς στο Live η Βένια

Στο προηγούμενο επεισόδιο του House of Fame, οι σπουδαστές ψήφισαν και αποφάσισαν ποιος είναι ο παίκτης που θα πάει στο Live με μείον τέσσερις βαθμούς. Η Βένια ήταν αυτή που είχε την τιμητική της αφού η συμπεριφορά της εκνεύρισε πολλούς!

Όλα άρχισαν όταν διέκοψε την πρόβα της Κόνη για να κάνει εκείνη με την Άρη. Η κίνησή της αυτή έφερε αντιδράσεις στο σπίτι σε σημείο που ο Γιάννης, ένας από τους καλούς της φίλους της την «είπε», εξηγώντας της πως συμπεριφέρεται κάπως αλαζονικά.

Κάπως έτσι λοιπόν, μαζεύτηκαν οι ψήφοι και πήρε το μείον τέσσερα, το οποίο χωρίς αμφιβολία θα της στοιχίσει στο live, ειδικά μετά από το προηγούμενο live που έφερε μεγάλες εντάσεις.