Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Η Ελένη Φουρέιρα δεν είναι καλή σαν παρουσιάστρια»

«Ευτυχώς υπάρχει ο Φοίβος...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ιάσονας Τριανταφυλλίδης: «Η Ελένη Φουρέιρα δεν είναι καλή σαν παρουσιάστρια»

Το πρωί της Τετάρτης, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης μίλησε στη κάμερα του Πρωινού και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην Ελένη Φουρέιρα και την παρουσίαση της στο House of Fame, που πολλοί την έχουν σχολιασει αρνητικά.

Οι δηλώσεις του Ιάσονα Τριανταφυλλίδης

Ο ίδιος σχολίαζοντας αρχικά την Ελένη Μενεγάκη είπε: «Με το που μπήκε μέσα είπα “αυτή είναι”. Είναι από τους 2-3 πιο έξυπνους ανθρώπους που υπάρχουν στην τηλεόραση. Δεν την άκουσα ποτέ να λέει “ναι το ξέρω”. Δεν θα έκανε ποτέ κάτι πέρα από αυτό που ξέρει ότι είναι καλή».

Αναφορικά με τα ριάλιτι, ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης είπε: «Το μόνο που ξεχωρίζω είναι αυτό της μαγειρικής . Το MasterChef μπορεί να σε οδηγήσει σε ένα κανονικό επάγγελμα. Στο Survivor πιο διάσημοι είναι οι άσημοι. Πώς να τους πάρεις στα σοβαρά αυτούς που πάνε και πέφτουν στις λάσπες. Αν στο GNTM δεν υπάρχει η Βίκυ Καγιά θα είναι πρόβλημα. Η Ελένη Φουρέιρα δεν είναι καλή σαν παρουσιάστρια. Ευτυχώς υπάρχει ο Φοίβος».

«Είμαστε σκληροί με την Ελένη Φουρέιρα»

Το μεσημέρι του Σαββάτου, η Ναταλία Γερμανού σχολίασε στην εκπομπή της τις νέες δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για την ελληνική τηλεόραση και θέλησε να υποστηρίξει τόσο την Ελένη Φουρέιρα, όσο και τη Δούκισσα Νομικού που μπήκαν στο στόχαστρό του.

Ο έμπειρος παρουσιαστής είχε σχολιάσει πολύ αρνητικά την Ελένη Φουρέιρα και τον ρόλο της στην παρουσίαση ενώ την Πέμπτη μίλησε και για τη Δούκισσα Νομικού. Η Ναταλία Γερμανού ξεκαθάρισε πως και οι δυο κοπέλες κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους και πως ίσως το κοινό να είναι πιο αυστηρό απ' ό, τι πρέπει μαζί τους.

«Ο Ανδρέας είναι στην ομάδα της Κατερίνας στο Ευτυχείτε και έχει πει πολλές φορές ότι κρίνει σαν τηλεθεατής, σαν ένας άνθρωπος που λέει τι του αρέσει και τι όχι. Εγώ έχω πει την άποψη μου για την Ελένη Φουρέιρα, σας έχω πει και την προηγούμενη φόρα ότι ίσως είμαστε πέραν του δέοντος σκληροί μαζί της.

Το ίδιο θα πω και για την Δούκισσα μου αρέσει σε αυτό που κάνει στον ΣΚΑΙ, πιστεύω ότι το κάνει πολύ καλά, της ταιριάζει και είναι στα μέτρα της. Είναι μια κοπέλα που υποστηρίζει πολύ ωραία τις μεταμορφώσεις των ανθρώπων που έρχονται στην εκπομπή της», δήλωσε χαρακτηριστικά.