Άσχημο κράξιμο Μικρούτσικου σε Τανιμανίδη: «Πηγαίνουμε σε σχολές μοντέλων και τους κάνουμε παρουσιαστές»

«Εγώ δεν είμαι ρατσιστής απέναντι στην ομορφιά αλλά βάλτο να συνδυαστεί διάολε!»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άσχημο κράξιμο Μικρούτσικου σε Τανιμανίδη: «Πηγαίνουμε σε σχολές μοντέλων και τους κάνουμε παρουσιαστές»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, για ακόμη μια Πέμπτη, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Ευτυχείτε και σχολίασε την αποχώρηση του Αλέξη Παππά από το Survivor 4, μιλώντας με πολύ σκληρά λόγια. Ωστόσο, στο στόχαστρο του μπήκε και ο Σάκης Τανιμανίδης.

Μετά τον μικροτσακωμό που είχε με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, ο παρουσιαστής εξέφρασε την άποψή του για κάποια πρόσωπα της τηλεόρασης με αποτέλεσμα να βρει μπροστά του αντιδράσεις.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μεταξύ άλλων χαρακτήρισε τον Σάκη Τανιμανίδη, μελάτο παρουσιαστή, όμως δεν σταμάτησε μόνο εκεί.

Τα σχόλια του Μικρούτσικου στον Τανιμανίδη

«Ο Τανιμανίδης είναι στα όρια του κάτι να είναι αλλά δεν είναι κιόλας. Δεν ξέρω τι θεωρείται, είναι μελάτος. Έχουμε καταντήσει να πηγαίνουμε στις σχολές μοντέλων και να τους κάνουμε παρουσιαστές. Η παρουσίαση δεν είναι αυτό. Η παρουσίαση είναι εικόνα γιατί η τηλεόραση είναι εικόνα αλλά είναι και το είναι.

Τι θα πει... Τι αρθρώνει; Πώς σκέφτεται; Εγώ δεν είμαι ρατσιστής απέναντι στην ομορφιά αλλά βάλτο να συνδυαστεί διάολε!. Αυτή είναι η άποψή μου».

«Γιατί να βάλω την Φουρέιρα να παρουσιάσει;»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε καλεσμένος στο Καλύτερα Δεν Γίνεται και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην Ελένη Φουρέιρα και στο House of fame.

Ο γνωστός παρουσιαστής επισήμανε πως διαφωνεί με την επιλογή των παικτών αλλά και με αυτήν της Ελένης Φουρέιρα για την παρουσίαση ενώ πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε και η νέα του εκπομπή.

«Στο τωρινό στην ακαδημία βλέπουμε ακραίες συμπεριφορές και τσακώνονται χωρίς κέρδος κι άνευ λόγου… Τους μισούς από αυτούς δεν τους περνούσα από οντισιόν, δηλαδή πως μου φέρνεις φάλτσους. Δεν μαθαίνεται αυτό, το μισό υλικό είναι για πέταμα. Έχουν θρασύτητα κι έχουν πάρει από κάπου αέρα. Όλοι εναντίον όλων. Υπάρχει παθογένεια και μίμηση στην τηλεόραση και θα κάνουν πανομοιότυπες εκπομπές.

Το άλλο λέγεται σύνδρομο Ελένης Φουρέιρα, δηλαδή ποιος την έβαψε, ποιον έχει μακιγιέρ κι ότι κάτι γίνεται συνέχεια με την Φουρέιρα. Περιμένω να την δω σαν παρουσιάστρια αλλά ήταν εξαιρετική όταν εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision. Δηλαδή θα βάλω τον Αρναούτογλου να πάει στην Eurovision;

Γιατί να βάλω την Φουρέιρα να παρουσιάσει; Δεν χρειάζεται γιατί την βλέπω κάθε Παρασκευή. Το φαίνεσθαι μην βιάζει το είναι. Δεν έχω τίποτα μαζί της, την έχω δει στην Eurovision και μου άρεσε πάρα πολύ για να ξηγιέμαι αλλά να παρουσιάζει την εκπομπή και να την βάζουν να διαπραγματευτεί μία κατάσταση reality και να λέει συνέχεια πάρα πολύ ωραία, μπράβο σου ενώ πονούν τα αυτιά μας… Στην επιτροπή οι τραγουδιστές είναι ισορροπιστές, ευτυχώς που υπάρχει ο Φοίβος και σπάει αυγά.»