Survivor 4 - Μικρούτσικος: «Την 22η Απριλίου η Δομινικανή Δημοκρατία τη θέσπισε σαν μέρα απομάκρυνσης τοξικών λυμάτων»

"Σταύρωσε" τον Αλέξη Παππά με τα σχόλιά του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Μικρούτσικος: «Την 22η Απριλίου η Δομινικανή Δημοκρατία τη θέσπισε σαν μέρα απομάκρυνσης τοξικών λυμάτων»

Όπως κάθε Πέμπτη, έτσι και σήμερα στο πλατό της εκπομπής Ευτυχείτε βρέθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για να σχολιάσει τα όσα διαδραματίστηκαν στο Survivor και συγκεκριμένα στο επεισόδιο της Τετάρτης.

Εκτός από το περιστατικό με τον Ντάφυ και την γυναίκα του, αυτό που απασχόλησε πολύ ήταν εννοείται η αποχώρηση του Αλέξη Παππά.

Ο σχολιασμός του Ανδρέας Μικρούτσικου για το Survivor

«Την 22η Απριλίου η Δομινικανή Δημοκρατία τη θέσπισε σαν μέρα απομάκρυνσης τοξικών λυμάτων», είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος αφήνοντας το πλατό άναυδο.

Ο Παππάς αποχώρησε και το twitter το γιόρτασε

Όπως σας τα είπαμε πρώτοι εδώ στο Youweekly.gr έτσι κι έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4. Όχι μόνο οι Κόκκινοι κατάφεραν και πήραν την νίκη αλλά τελικά έγινε πραγματικότητα και το όνειρο πολλών τηλεθεατών του ριάλιτι: Να αποχωρήσει ο Αλέξης Παππάς.

Μπορεί με το που ανακοίνωσε το όνομά του ο Γιώργος Λιανός οι παίκτες της ομάδας του να έμειναν άφωνοι αλλά η μισή Ελλάδα έκανε από το καναπέ της αυτό που έκανε ο Κώστας Παπαδόπουλος, που έβγαλε την ντουντούκα και άρχισε να παίζει χαρμόσυνα, όχι ότι για εμάς ήταν μια όμορφη κίνηση αυτή... ίσα ίσα αλλά καταλαβαίνετε...

Την χαρά τους αυτή, λοιπόν, κάποιοι χρήστες του διαδικτύου την μοιράστηκαν στα social media, πριν καν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα. Ο κόσμος ήθελε να φύγει ο Αλέξης, ας μην κρυβόμαστε! Και γι' αυτό κι έφυγε γιατί μην ξεχνάτε, ο κόσμος κρίνει το αποτέλεσμα.

Το Youweekly.gr έχει συλλέξει κάποια χιουμοριστικά tweets για την αποχώρηση αυτή, τα οποία θα δείτε παρακάτω! Από εκεί και πέρα, περιμένουμε την επιστροφή του Αλέξη Παππά, έχει σίγουρα πολλά να μας πει!

Survivor 4Survivor 4 ΣΚΑΙSurvivor 4 Αλέξης ΠαππάςSurvivor 4 Παππάς αποχώρησηSurvivor 4 ΣΚΑΙ Αλέξης ΠαππάςSurvivor 4 TweetsSurvivor 4 twitter αποχώρηση Αλέξη ΠαππάSurvivor 4 αποχώρηση tweetsSurvivor 4 SKAISurvivor 4 ΣΚΑΙ ΛιανόςSurvivor 4 Τριαντάφυλλος