Survivor 4: Αποχώρησε ο Αλέξης Παππάς

Οι πανηγυρισμοί των Μπλε και το επικό σύνθημα του Μπάρτζη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Αποχώρησε ο Αλέξης Παππάς

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ο Αλέξης Παππάς, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Τριαντάφυλλος για αυτή την εβδομάδα και το κοινό αποφάσισε ποιος από τους τρεις θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο!

Ο Γιώργος Λιανός στο σημερινό επεισόδιο του Survivor έκανε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Ο παίκτης που τελικά συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και αποχώρησε από το παιχνίδι είναι ο Αλέξης Παππάς, όπως ήδη σας είχαμε ενημερώσει!

Η Μπλε ομάδα πανηγύριζε με τον Νίκο Μπάρτζη να χειροκροτά και τον Κώστα να φυσάει το κοχύλι του ρυθμικά! Λίγο πριν μάλιστα ο Νίκος Μπάρτζης είπε το επικό σύνθημα: "Γεια σου Παππά, Παππά φιλάκια ρουφηχτά"

Αποχώρησε ο Αλέξης Παππάς

Ξέσπασε σε κλάματα ο Ηλίας Μπόγδανος!

Τον άγωνα με έπαθλο την επικοινωνία κέρδισανοι Κόκκινοι στο σημερινό επεισόδιο του Survivor και οι παίκτες μίλησαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι Κόκκινοι μίλησαν με τους συγγενείς τους σε live χρόνο μέσα από μια γνωστή πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων.

Ο Ηλίας Μπόγδανος φανερά συγκινημένος από την συνομιλία που είχε με την μητέρα του είπε μετά στην κάμερα, ξεσπώντας σε κλάματα: "Το γεγονός ότι έχω εδώ πέρα άτομα που με αγαπούν και για να τους το λέω στο μήνυμα είμαι σίγουρος ότι ξέρουν ότι το εννοώ και δεν μιλάω μόνο για τους συμπαίκτες μου".

Και συνέχισε, λέγοντας: Ξέρουν ότι είμαι πολύ καλά και ξέρουν ότι κάνουν υπομονή για να με δουν. Δεν μετράω αντίστροφα τις μέρες για να τους δω και αυτό τους δίνει παραπάνω κουράγιο. Ζω την κάθε μέρα μου εδώ και το κάθε μου λεπτό".