Survivor 4: Παππάς και Ασημακόπουλος οι υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με τον Τριαντάφυλλο!

Αναμενόμενο...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Παππάς και Ασημακόπουλος οι υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με τον Τριαντάφυλλο!

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor η Μπλε ομάδα κέρδισε και τον δεύτερο αγώνα της ασυλίας και πήγε στο συμβούλιο ως παρατηρήτρια.

Έτσι οι Κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν κάποιο μέλος της ομάδας τους για να είναι υποψήφιο προς αποχώρηση μαζί με τον Τριαντάφυλλο!

Από την κάλπη βγήκε υποψήφιος ο Αλέξης Παππάς, ενώ ο Σάκης Κατσούλης έδωσε τον Γιώργο Ασημακόπουλο, όπως σας είχαμε ενημερώσει από το πρωί!

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ο Τζέιμς αφήνει εκτός ομάδας την Μαριαλένα!

Ο Τζέιμς Καφετζής διάλεξε να κάνει στρατηγική στο Survivor... κρύβοντας τα λόγια του από τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με τον ίδιο να συγκεντρώνει τους συμπαίκτες του, ζητώντας παρά τα νεύρα, που δεδομένα υπήρχαν, να τον βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση όπως είχε συμφωνήσει με τον Αλέξη Παππά.

Ο ηγέτης της μπλε ομάδας δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για το γεγονός, ότι η Μαριαλένα μεταφέρει άμεσα στον Σάκη Κατσούλη όσα λέγονται μεταξύ των παικτών της στην παραλία, επιλέγοντας ουσιαστικά να την αφήσει εκτός ομάδας με την κίνησή του.

Συγκεκριμένα, ο Τζέιμς μίλησε με όλους τους συμπαίκτες του πλην της Μαριαλένας, μην καλώντας όμως τη Μαριαλένα, καθώς δεν ήθελε να μάθουν οι «Κόκκινοι» το σκεπτικό του.

Ο ίδιος, πάντως, ζήτησε ο νικητής της ατομικής ασυλίας να τον βγάλει στον τάκο, εφόσον έχανε η ομάδα του.