Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Βλαδίμηρος Κυριακίδης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Όταν τα έμαθα απόρησα»

«Για μένα είναι άδικο για τους υπόλοιπους ηθοποιούς να σταματήσουν να προβάλλονται οι επαναλήψεις των σειρών»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης για Πέτρο Φιλιππίδη: «Όταν τα έμαθα απόρησα»
News 04.11.2021 17:19
Από Ίρις Βίλα

Ο γνωστός ηθοποιός, Βλαδίμηρος Κυριακίδης παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Love it» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Μεταξύ άλλων μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος ενώ από την άλλη η γυναίκα του έκανε κάποιες πρόσφατες δηλώσεις.

Οι δηλώσεις του Βλαδίμηρου Κυριακίδη

«Δυστυχώς δεν ήξερα τίποτα για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Όταν τα έμαθα και εγώ πραγματικά απόρησα πως μπορεί να έχουν συμβεί. Για μένα είναι άδικο για τους υπόλοιπους ηθοποιούς να σταματήσουν να προβάλλονται οι επαναλήψεις των σειρών.

Από αυτές κάποιοι ηθοποιοί παίρνουν έστω κάποια χρήματα για να ζήσουν. Δεν είναι μόνο οι οικογένειες δύο ή τριών ανθρώπων, αλλά είναι 25 οικογένειες. Θα ήταν κρίμα να σταματήσουν» τόνισε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σχετικά με το κίνημα #metoo

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης παραχώρησε συνέντευξη στο «Secret» και μέσα σε όλα μίλησε για το κίνημα #metoo αλλά και το γεγονός ότι σοκαρίστηκε από τις αποκαλύψεις ενώ είχε δικά του κοντινά πρόσωπα αλλά αναφέρθηκε και στην αστυνομική κωμωδία «Παγίδα» του Ρομπέρ Τομά, περιοδεύει φέτος σε όλη την Ελλάδα .

«Είχαμε ετοιμάσει το έργο από τον χειμώνα, αλλά δεν το παρουσιάσαμε λόγω του lockdown. Φέτος το καλοκαίρι το κοινό είναι σε μεγάλη φόρμα. Είναι πολύ ενεργό. Έχει θέληση να βγει από το σπίτι του και να διασκεδάσει», αναφέρει στο Secret ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Η αποκαλυπτική συνέντευξη του Βλαδίμηρου Κυριακίδη

«Είμαι υπέρ του μέτρου να μπαίνουν στα κλειστά θέατρα μόνο εμβολιασμένοι, γιατί βάζω σε προτεραιότητα την υγεία των ανθρώπων. Μπορώ όμως να καταλάβω κάποιον που φοβάται να κάνει το εμβόλιο. Και πιστεύω πως μέχρι το φθινόπωρο θα βρεθεί ένας σωστός τρόπος να αντιμετωπιστεί το θέμα. Αν ήμουν κυβέρνηση, θα πρότεινα τη μέρα που θέλει κάποιος να δει μια παράσταση, αν δεν είναι εμβολιασμένος, να κάνει ένα μοριακό τεστ και να μπαίνει στο θέατρο. Γιατί δεν μπορείς να αποκλείσεις κάποιον από το θέατρο», τονίζει.

Σχολιάζοντας την έτερη μεγάλη κρίση που βίωσε ο καλλιτεχνικός κόσμος με το κίνημα «#MeToo» τον περασμένο Φεβρουάριο, κάνει λόγο για αποκαλύψεις που τον σόκαραν. «Όταν αποκτάμε αυτή τη ρημάδα τη δόξα, το χρήμα και τη δύναμη της εξουσίας, τότε κάποιοι από εμάς τρελαίνονται. Νομίζουν πως είναι άτρωτοι και ότι μπορούν να κάνουν τα πάντα. Στο εξής αυτό σίγουρα δεν θα συμβαίνει, γιατί θα φοβούνται. Εγώ είμαι κάθετα αντίθετος στην κατάχρηση της εξουσίας. Δεν περίμενα να γίνει κάτι τέτοιο και δεν γνώριζα όλες αυτές τις λεπτομέρειες που βγήκαν στο φως. Όταν τις έμαθα, σοκαρίστηκα. Με σόκαρε περισσότερο ότι αφορούσαν πρόσωπα που γνώριζα και είχαμε φάει μαζί. Ότι το κακό ήταν δίπλα μου», αποκαλύπτει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βλαδίμηρος Κυριακίδης - Έφη Μουρίκη: Μιλούν για την σχέση που έχουν - "Έχουμε άγχος όταν..."

Συγκλονίζει ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με τις αποκαλύψεις του - «Πήγα να λιποθυμήσω»

Share