Δημήτρης Λάλος: Σούσουρο στο instagram με την φωτογραφία του Μαθιού από τον Σασμό

Το στιγμιότυπο από το γυμναστήριο που αναστάτωσε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Δημήτρης Λάλος: Σούσουρο στο instagram με την φωτογραφία του Μαθιού από τον Σασμό

Αναντίρρητα ένα από τα πρόσωπα που έχουν απασχολήσει πολύ αυτόν τον καιρό είναι ο Δημήτρης Λάλος, ο τηλεοπτικός Μαθιός από την επιτυχημένη σειρά του ALPHA, Σασμό.

Ο ίδιος έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στους τηλεθεατές οι οποίοι "λιώνουν" βλέποντας τον να εκφράζει την αγάπη του στην Βασιλική, ειδικά μετά την χθεσινή (3/11) τους ερωτική νύχτα.

Ο Δημήτρης Λάλος είναι αρκετά ενεργός στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την καθημερινότητά του και κυρίως από την δουλειά του.

Αυτή τη φορά, ο ίδιος δημοσίευσε μια φωτογραφία από την ώρα που γυμνάζεται, γράφοντας χαρακτηριστικά: «train to survive», προκαλώντας χαμό στο γυναικείο του κοινό.

Η φωτογραφία του Δημήτρη Λάλου από το γυμναστήριο

Δημήτρης Λάλος σούσουρο στο instagram με την φωτογραφία του

Τραγωδία στον Σασμό - 3 πρωταγωνιστές χάνουν τη ζωή τους

Ο σκηνοθέτης του Σασμού, Σπύρος Πετρουλάκης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και έκανε απίστευτο spoiler για τις εξελίξεις που αναμένεται να δούμε μέσα στο επόμενο διάστημα, λίγες ώρες πριν το αποψινό επεισόδιο. 3 πρωταγωνιστές πρόκειται να δολοφονηθούν και θα έρθουν τα πάνω κάτω.

«Θα δούμε και άλλους φόνους. Θα υπάρξουν κάποια γεγονότα πολύ άσχημα, τα οποία θα σημαδέψουν τον Σασμό. Τουλάχιστον τρεις θα είναι οι νέοι φόνοι».

«Όπως βλέπουμε στη σειρά τον έρωτα του Αστέρη με την Αργυρώ να έχει ξεκινήσει με προβλήματα και να προχωράει με προβλήματα, όπως βλέπουμε τον μεγάλο έρωτα του αστυνόμου Φραγκιαδάκη με την Μαρίνα, θα δούμε νέους έρωτες και στα παιδιά. Δηλαδή θα δούμε έναν έρωτα του Πέτρου, θα δούμε και τον έρωτα του καινούργιου γιατρού», είπε ο συγγραφέας.