Νίκος Μουτσινάς: "Είδες; Η Δεσποινιώ..." - Το επικό σχόλιό του για το ταξίδι Βανδή - Μπισμπίκη στην Ιταλία

Τους τρόλαρε με τον δικό του μοναδικό τρόπο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Νίκος Μουτσινάς:

Ένα ρομαντικό ταξίδι στην Ρώμα πραγματοποιήσαν το πρωί της Τετάρτης 3/11, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης, κάτι που φυσικά δεν έμεινε διόλου ασχολίαστο.

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός μπορεί να προτιμούν να κρατούν πολύ χαμηλό προφίλ αναφορικά με την προσωπική τους ζωή, ωστόσο δεν κρύβουν πια τη σχέση τους.

Ο Νίκος Μουτσινάς, μάλιστα, το μεσημέρι της Πέμπτης 4/11 πρόβαλε τις κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού, με τον ίδιο να τους τρολάρει όπως μόνο εκείνος ξέρει.

Το σχόλιο του Νίκου Μουτσινά για το ταξίδι Δέσποινας Βανδή - Βασίλη Μπισμπίκη

«Ωραία είναι αυτά. Είδες; Και κομάντο και δράκος Δεσποινιώ και βόλτα στα στενά της Νάπολη. Εμείς να τα βλέπουμε αυτά που έχουμε φάει τα νιάτα μας στα Μελίσσια», είπε ο παρουσιαστής και αμέσως μετά τους αφιέρωσε κι ένα τραγούδι της Δέσποινας Βανδής!

Το σπίτι που συναντιούνται κρυφά Βανδή - Μπισμπίκης

Τον περασμένο Απρίλιο ο Βασίλης Μπισμπίκης πέρασε την πρώτη κρίση στο γάμο με την σύζυγό του (δείτε το πρόσωπό της εδώ). Οι σχέσεις τους διαταράχθηκαν αρκετά και ο ηθοποιός από τότε έψαχνε καινούργιο σπίτι να μεταφέρει τα πράγματά του. Τώρα δεν είναι πια μαζί... τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται αλλά τέλος πάντων...

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog που σας μεταφέρω με επιφύλαξη στο Youweekly.gr ο Βασίλης Μπισμπίκης πριν από σχεδόν ένα μήνα ολοκλήρωσε το νέο του σπίτι στο κέντρο της Αθήνας (δεν βρίσκεις και με το καλησπέρα αυτό που θες, όλοι το γνωρίζουμε αυτό) όπου έχει γίνει η φωλίτσα του με τη νέα του αγαπημένη, Δέσποινα Βανδή.

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα αρκετά μεγάλων διαστάσεων σε μια ήσυχη γειτονιά της Αθήνας με τεράστιο μπαλκόνι. Του πήρε αρκετό καιρό να βρει αυτό που έψαχνε η αλήθεια είναι... Περισσότερα δεν έχουν γίνει γνωστά αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως οι δυο τους περνούν αρκετό χρόνο μαζί εκεί.