Μετακομίζουν σε νέο σπίτι Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης μετά την γέννηση των διδύμων

Η ανακοίνωση και το βίντεο στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μετακομίζουν σε νέο σπίτι Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης μετά την γέννηση των διδύμων

Μπορεί η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης να μετακόμισαν στο σπίτι τους στο κέντρο της Αθήνας το 2019 από την Πεύκη που κατοικούσαν, ωστόσο, δεν είχαν υπολογίσει πως μετά από λίγους μήνες στη ζωή τους θα ερχόντουσαν οι δίδυμες κορούλες τους.

Στο σπίτι λοιπόν που μένουν τώρα, φαίνεται πως δεν υπάρχει αρκετός χώρος για την τετραμελή οικογένεια και ξεκίνησαν τις διαδικασίες μετακόμισης σε ένα μεγαλύτερο και πιο άνετο για τους ίδιους και τα μωράκια τους.

Την αποκάλυψη έκανε η Χριστίνα Μπόμπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όταν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο από τον χαμό που επικρατούσε στο υπνοδωμάτιο της από τα πράγματα που ήθελε να πακετάρει.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, το ζευγάρι πριν μετακομίσει στο μόνιμο σπίτι του, θα μείνει σε ένα ενδιάμεσο, με σκοπό να μπουν όταν είναι όλα έτοιμα.

Το βίντεο της Χριστίνας Μπόμπα για την μετακόμιση

"Γυρίζοντας από το μαιευτήριο είχα σοκ, πίστευα ότι..."

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε το βράδυ της Τετάρτης (20/10) η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία πραγματοποιήσε και την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση των δίδυμων της.

Η πανέμορφη σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη αναφέρθηκε τόσο στην μητρότητα όσο και στα κιλά της, αποκαλύπτοντας πως κατάφερε να χάσει 14 κιλά μετά την εγκυμοσύνη και πώς της έχουν μείνει ακόμη 10 ενώ επιστρέφει σιγά σιγά και στην καθημερινότητά της.

«Είμαι πάρα πολύ καλά, πλέω σε πελάγη ευτυχίας και εύχομαι και στα δικά σας! Έχω ακόμη δέκα κιλά να χάσω, με το που βγήκα από το μαιευτήριο έχασα 14-15 κιλά. Μου έμειναν άλλα δέκα, αλλά δεν πειράζει δεν αγχώνομαι καθόλου γιατί τώρα είναι τόσο διαφορετικές οι προτεραιότητές μου και η χαρά με τα μωρά μου που λέω όποτε μου έρθει, θα ξεκινήσω σιγά σιγά.

Γυρίζοντας από το μαιευτήριο είχα σοκ, πίστευα ότι δεν θα τα καταφέρω με δυο μωρά.Αλλά τα καταφέραμε και τώρα είμαστε τόσο καλά! Θηλάζω ακόμα, δεν κατάφερα να θηλάσω αποκλειστικά, οπότε κάνουμε μεικτό θηλασμό. Τα πάμε υπέροχα! Φεύγω δύσκολα από το σπίτι, αλλά είμαι ευλογημένη γιατί έχω βοήθεια, μία η μία γιαγιά μία η άλλη. Και στο επόμενο και γρήγορα!».