Νίκος Κοκλώνης για χωρισμό Καινούργιου - Τσαγκρίδη: "Στέλνει μηνύματα στον Φίλιππο..."

Ο κολλητός της παρουσιάστριας έσπασε την σιωπή του για πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκος Κοκλώνης για χωρισμό Καινούργιου - Τσαγκρίδη:

Ο παρουσιαστής και ιδιοκτήτης της Barking Well Media, Νίκος Κοκλώνης, μίλησε στην κάμερα του Happy Day τόσο για τη διάρρηξη που έγινε στον χώρο του (δείτε εδώ βίντεο ντοκουμέντο), όσο και για τον φημολογούμενο χωρισμό της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη.

«Έγινε διάρρηξη από την πίσω πόρτα. Μου έκλεψαν προσωπικά είδη, αρώματα κι έναν υπολογιστή. Πήγε η αστυνομία, ο χώρος ήταν ασφαλισμένος αλλά όχι τα αντικείμενα» είπε.

Περνώντας σε πιο επαγγελματικά θέματα ο Νίκος Κοκλώνης ρωτήθηκε και για το εξώδικο που απέστειλε ο Acun Ilıcalı για τον Τζέιμς Καφετζή και τη συμμετοχή του στο J2US. «Έστειλε ο Acun εξώδικο (δείτε πόσα λεφτά ζητάει) και απαγόρευσε στον Τζέιμς να συμμετέχει. Το ανέλαβε το νομικό μας τμήμα» απάντησε.

Στη συνέχεια τοποθετήθηκε και για το «0» με το οποίο βαθμολόγησε η Μαρία Μπακοδήμου τη Μάρα Μεϊμαρίδη στο J2US και προκάλεσε αντιδράσεις. «Μου είπε έπρεπε να δείξω ότι με ενόχλησε η Μαρία Μπακοδήμου. Η Μάρα έκλαψε με το “0”».

Η αναφορά του Κοκλώνη στην σχέση της Καινούργιου

Όσο για τις φήμες χωρισμού της κολλητής του φίλης Κατερίνας Καινούργιου με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη ο παραγωγός τόνισε ότι «η Κατερίνα ήταν δίπλα μου όταν χώρισα. Αν ποτέ χωρίσει, θα είμαι δίπλα της. Δεν πιστεύω ότι έχει χωρίσει ό,τι και να λέει. Είναι αυθόρμητη και βγάζει ό,τι νιώθει και στέλνει στον αέρα μηνύματα».

Η ανάρτηση - σπόντα της Καινούργιου στο instagram για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Το βράδυ της Πέμπτης 4/11 η παρουσιάστρια του ALPHA δημοσίευσε ένα quote όλο... νόημα!

Κατερίνα Καινούργιου χωρισμός Φίλιππος Τσαγκρίδης