Χώρισε την Ιωάννα Μπέλλα και έμπλεξε με παίκτρια του J2us - Αυτός είναι ο Κύπριος επιχειρηματίας

Της στέλνει γλυκά και λουλούδια στα καμαρίνια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χώρισε την Ιωάννα Μπέλλα και έμπλεξε με παίκτρια του J2us - Αυτός είναι ο Κύπριος επιχειρηματίας

Το πρωί της Πέμπτης 4/11 η Ιωάννα Μπέλλα μέσα από μια συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα αποκάλυψε πως μετά από 2 χρόνια σχέσης χώρισε με τον Κύπριο επιχειρηματία Γιάννη Λεωνίδα Λεωνίδου (δείτε εδώ τις δηλώσεις της).

Η σχέση ανάμεσα στη Σταρ Ελλάς 2018 και τον Αγγλοκύπριο επιχειρηματία είχε ξεκινήσει στα τέλη του 2019 και εκείνη δήλωνε τρελά ερωτευμένη. Η πρώτη επίσημη κοινή τους έξοδος είχε γίνει το Σάββατο 18/1 του 2020 στο νυχτερινό κέντρο «Έναστρον», όπου τους είχαν απαθανατίσει οι φωτογράφοι κατά την είσοδο τους στο νυχτερινό κέντρο.

Το πρωί της Παρασκευής 5/11, λοιπόν, η εκπομπή Happy Day μέσα από αποκλειστικό ρεπορτάζ αποκάλυψε πως ο επιχειρηματίας έχει κάνει ήδη το επόμενο βήμα στην ζωή του και μάλιστα με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο επίκεντρο τον τελευταίο καιρό και συμμετέχει στο J2us!

Ο λόγος για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου! Το ρεπορτάζ δεν έκανε αναφορά για σχέση αλλά ξεκαθάρισε πως οι δυο τους έχουν έρθει πολύ πολύ κοντά και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες έκαναν και την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο ΥΤΟΝ όπου τραγουδά ο Νίκος Βέρτης.

Όσον αφορά την Ιωάννα Μπέλλα είναι έτοιμη για νέες προκλήσεις ενώ όσο αφορά στο πως θέλει να είναι ο ιδανικός άνδρας για εκείνη έχει δηλώσει στο παρελθόν: «Δεν με νοιάζει τόσο η εμφάνιση, όσο ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα. Να είναι άντρας. Να ξέρει τι θέλει, να κάνει ευτυχισμένη μια γυναίκα με κάθε τρόπο. Ο έρωτας είναι ωραίο πράγμα και σε ομορφαίνει ακόμη πιο πολύ, οπότε είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή, θα μπορούσα να πω ότι είμαι ερωτευμένη. Με σέβεται πάρα πολύ, που για μένα είναι το παν και δεν υπάρχει καθόλου ζήλια, κάτι που δεν μπορώ να έχω στη σχέση μου», είχε δηλώσει πριν από ενάμιση μήνα η μελαχρινή καλλονή.

Αυτός είναι ο επιχειρηματίας Γιάννης Λεωνίδας Λεωνίδου

Γιάννη Λεωνίδα Λεωνίδου