Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Βγήκε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και αποκάλυψε στην Μελέτη ότι χώρισε οριστικά

«Είμαι μόνη μου, είμαι πολύ καλά»

Βγήκε στην εκπομπή Mega Καλημέρα και αποκάλυψε στην Μελέτη ότι χώρισε οριστικά
News 04.11.2021 10:49
Από Ελένη Ζουγανέλη

Δεν χώρισε για τα καλά μόνο πολύ γνωστή τραγουδίστρια, αλλά ακόμη ένα πρόσωπο στο χώρο της showbiz. Μάλιστα, το επιβεβαίωσε στον αέρα της εκπομπής Mega Καλημέρα, μιλώντας μέσω live σύνδεσης με την Ελεονώρα Μελέτη και τους συνεργάτες της.

Αυτή βγήκε στο Mega Καλημέρα και ανακοίνωσε ότι χώρισε

Ο λόγος για την Ιωάννα Μπέλλα, η οποία αυτή την περίοδο έχει επικεντρωθεί στα επαγγελματικά της. Το τελευταίο διάστημα με τον επιχειρηματία - δείτε τον εδώ - είχαν ζήσει κάποιες διακυμάνσεις στη σχέση τους

«Είμαι μόνη μου, είμαι πολύ καλά. Έχω επικεντρωθεί στα επαγγελματικά μου γιατί είμαι 25 χρονών και πρέπει να κάνω αυτό αυτή τη στιγμή. Μετά τα 30 μπορεί να ξαναμιλήσουμε να σας πω που μπορεί να επικεντρωθώ. Σίγουρα ένας χωρισμός δε σημαίνει ότι έγινε απαραίτητα για επαγγελματικούς λόγους. Ο άνθρωπος πριν με γνωρίσει ήξερε τι κάνω στη ζωή μου δεν είναι ότι ήμασταν μαζί και ξαφνικά έγινα μοντέλο. Και φυσικά δεν ήταν αυτός ο λόγος» είπε η Ιωάννα Μπέλλα.

«Έχω δεχτεί λεκτική βία από σύντροφό μου! Πάνω σε τσακωμούς μου έλεγε..»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Secret των Παραπολιτικών και στην Σάσα Σταμάτη παραχώρησε η Ιωάννα Μπέλλα. Η ίδια μέσα σε όλα μίλησε για την λεκτική βία που είχε δεχθεί από σύντροφό της.

«Έχω δεχτεί λεκτική βία από σύντροφό μου. Και φυσικά έφυγα αμέσως από αυτήν την σχέση. Πάνω σε τσακωμούς μου έλεγε πολύ βαριά λόγια, αναφερόμενος και στα Θεία και στην προσωπική μου ζωή. Μου έλεγε πράγματα τα οποία δεν μπορώ καν να τα πω δημοσίως και άλλα πολλά. Εγώ εκείνη την στιγμή ήμουν σε σοκ και δεν αντέδρασα γιατί η κατάσταση θα είχε ξεφύγει. Σηκώθηκα κι έφυγα έτσι απλά και δεν τον είδα ποτέ.

Όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουμε αυτοπεποίθηση και να μην αφήνουμε κανένα να μας υποτιμά και να μας φέρεται με άσχημο τρόπο. Πραγματικά έχω συγκλονιστεί με όλες αυτές τις γυναικοκτονίες που έχουν γίνει στην Ελλάδα τον τελευταίο μήνα. Καμία γυναίκα δεν πρέπει να αφήσει κανέναν να την αγγίζει ή να της ασκεί όποια μορφή βίας».

Ιωάννα Μπέλλα για κακοποίηση από σύντοφο

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ιωάννα Μπέλλα: Η αποκάλυψη για το σώμα της - «Έχασα 8 κιλά μέσα σε ένα μήνα για να...»

Ιωάννα Μπέλλα: Με «καυτό» λευκό σορτσάκι στη Μύκονο - Όλοι κοίταζαν τα δίμετρα πόδια της

Share