Η αποκάλυψη της Ματίνας Ζάρα για το τρίτο πρόσωπο στην σχέση της με τον Λάμπρο Χούτο

Όλα όσα ανέφερε η γνωστή τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η αποκάλυψη της Ματίνας Ζάρα για το τρίτο πρόσωπο στην σχέση της με τον Λάμπρο Χούτο

Η Ματίνα Ζάρα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και μεταξύ άλλων η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε για το νέο της επαγγελματικό βήμα με τον BO.

Μάλιστα, από την άλλη έκανε και δηλώσεις για τον χωρισμό της από τον Λάμπρο Χούτο καθώς το πρώην ζευγάρι ήταν ένα βήμα πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οι δηλώσεις της Ματίνας Ζάρα

Μεταξύ άλλων η ίδια θέλησε να τοποθετηθεί αφού δήλωσε πως δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους, ούτε κάποιος τσακωμός, ωστόσο δεν διατηρεί επικοινωνία με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή. «Κανείς δεν το περίμενε. Δεν κρατάμε επαφές, δεν μιλάμε. Δεν μετάνιωσα που πήγα για γάμο».

Η αιχμηρή δήλωση της Ματίνας Ζάρα για τον Λάμπρο Χούτο - «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση επανένωσης»

Το πρωί της Τρίτης 5/10, η Ματίνα Ζάρα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό». Μέσα σε όλα η ίδια μίλησε για την ζωή της αλλά και τα προσωπικά της καθώς σαν "βόμβα" είχε σκάσει η είδηση πως η ίδια μαζί με τον Λάμπρο Χούτο αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε χαρακτηριστικά: Ήμασταν μαζί σχεδόν 2 χρόνια, δεν είχαμε χωρίσει καθόλου μέσα σε αυτό το διάστημα. Μέναμε μαζί, συζήσαμε σχεδόν κατευθείαν. Μέχρι τώρα ήταν ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου. Μου είχα κάνει τρεις φορές πρόταση γάμου. Το μονόπετρο το επέστρεψα.

Όταν δύο άνθρωποι βλέπουν ότι δεν πάει άλλο η σχέση, το ώριμο πράγμα είναι να καθίσουν να το συζητήσουν και να το λήξουν για να προλάβουν τον γάμο. Ο γάμος θα γινόταν στην Σκιάθο. Ήταν οι συγγενείς μου στο νησί, από το εξωτερικό, είχαν πάει τα λουλούδια, κομμωτές, όλοι.

Εγώ τον έπιασα και του είπα θέλω να συζητήσουμε κάποια πράγματα. Νομίζω ήταν κάτι που το νιώσαμε και οι δύο. Δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο, δεν είμαστε τέτοιοι άνθρωποι. προς Θεού!. Θέλω να το ξεκαθαρίσω. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ»

«Βρεθήκαμε μετά με τον Λάμπρο στην Αθήνα, όταν γυρίσαμε. Πήγα σπίτι, πήρα τα πράγματά μου, όλα καλά. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση επανένωσης».