Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν έχω κακίες αναμνήσεις, έχω αγάπη»

«Αυτή είναι η αλήθεια. Αντέχει η τηλεόραση να την ακούσει;»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ζήνα Κουτσελίνη: «Δεν έχω κακίες αναμνήσεις, έχω αγάπη»

Το βράδυ της Πέμπτης 4/11 η Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Ανοιχτά». Μεταξύ άλλων η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε για τις συνεργασίες της αλλά και για διάφορα περιστατικά και πρόσωπα που την στεναχώρησαν αρκετά.

Οι δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη

Με δάκρυα στα μάτια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Μετά από 25 χρόνια καριέρας, φτιάχνοντας παρουσιάστριες και προγράμματα και όλα τα σχετικά, νιώθεις ότι σε απολύουν και ενώ έχει πεθάνει πριν από μία εβδομάδα ο αδελφός μου, φεύγω από την κηδεία και γυρίζω πίσω για να κάνουμε πρεμιέρα.

Η πρεμιέρα κάνει 19% και ο ανταγωνισμός 9%. Και το 19% μας δυσαρεστεί. Τη δεύτερη μέρα κάνει 15% . Εκεί τα βάφουμε μαύρα. Τι σημαίνει αυτό;

Ό,τι θέλω αυτό το πρόγραμμα που έχω βγάλει στον αέρα να γίνει με τη μία “Ελένη Μενεγάκη”. Ε, δεν μπορείς να γίνεις Ελένη Μενεγάκη. Θέλει να στρώσεις ποπό κάτω, όπως έστρωσα κι εγώ αυτή είναι η αλήθεια».

Η Ζήνα Κουτσελίνη στη λίστα με τις καλύτερες «μιλφ» παγκοσμίως

Στη λίστα με τις καλύτερες μιλφ παγκοσμίως βρίσκεται η Ζήνα Κουτσελίνη και το αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της "Αλήθειες με τη Ζήνα", αναφέροντας μάλιστα και τη θέση που κατέκτησε.

«Έχω μάθει να μοιράζομαι τις αλήθειες. Μου έστειλε κάποιος στο Facebook μια φωτογραφία και με ρώτησε αν είμαι εγώ. Είχα κάνει παλιά μια φωτογράφιση στο Down Town. Την πρώτη μου φωτογράφιση, μελαχρινή.

Στο διαδίκτυο με είχαν βάλει σε δημοψήφισμα που ήμουν στις μιλφάρες παγκοσμίως αλλά όχι ως Ζήνα. Είχαν βρει φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Εκείνος ψήφιζε σε αυτό και όταν μπήκα ήμουν τρίτη. Τρίτη μιλφάρα στον κόσμο; Τι να πεις!», είπε η παρουσιάστρια λίγες ημέρες μετά την λαμπερή πρεμιέρα της ντυμένη στα λευκά.