Συγκλονίζει ο Σταύρος Νικολαϊδης με την αποκάλυψή του: «Είχαμε 2 αποβολές στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης και μία στον τρίτο»

«Πονούσα πάρα πολύ εγώ, αλλά δε μπορούσα να...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκλονίζει ο Σταύρος Νικολαϊδης με την αποκάλυψή του: «Είχαμε 2 αποβολές στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης και μία στον τρίτο»

Μέσα από την εκπομπή «Mega Καλημέρα», προβλήθηκε η συνέντευξη του Ο Σταύρος Νικολαΐδης όπου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Μαμά...δες».

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τη σύζυγό του, πριν αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει και την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό.

Οι δηλώσεις του Σταύρου Νικολαΐδη

«Είχαμε 2 αποβολές στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης και μία στον τρίτο. Στον πέμπτο μήνα έκανε δύο γέννες η γυναίκα μου χωρίς παιδί. Πονούσα πάρα πολύ εγώ, αλλά δε μπορούσα να μη βάλω τον εαυτό μου πίσω από αυτό που περνάει η γυναίκα μου.

Το να γεννάει μία γυναίκα και να μην κρατάει παιδί στα χέρια της, είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορούν να σου συμβούν»

Σε άλλο σημείο της εξομολόγησής του, ο ηθοποιός υπογράμμισε πως «όταν ήμασταν έγκυος στον Θάνο, στον έκτο-έβδομο μήνα, σκάει πρωτοσέλιδο σε site “Μεγάλη στενοχώρια ο Σταύρος Νικολαΐδης, έχασε το παιδί” και μας πήραν τηλέφωνο όλοι τρομοκρατημένοι. Εκείνοι είχαν αναπαράγει την περσινή αποβολή».

«Αυτές οι ψυχούλες που χάσαμε έχουν ενσωματωθεί στην ψυχούλα του γιου μου»

Στο πλατό της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (16/10) ο Σταύρος Νικολαϊδης. Ο γνωστός ηθοποιός που πρόσφατα είχε ένα ατύχημα αναφέρθηκε στον γιο του καθώς αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με την σύζυγο του για να έρθει στη ζωή.

«Είμαι ένας πολύ ενεργός πατέρας. Ήμουν πολύ συνειδητοποιημένος, ήθελα πολύ να έχω παιδί και για αυτό θέλω να χαρώ κάθε στιγμή των πρώτων του χρόνων οι οποίες περνούν και δεν ξαναγυρίζουν.

Δόξα τον Θεό σήμερα λέμε ότι όλες αυτές οι ψυχούλες που χάσαμε έχουν ενσωματωθεί στην ψυχούλα του Θάνου που μας τα αναπληρώνει όλα και είμαστε πάρα πολύ καλά.

Αυτές οι δυσκολίες που περάσαμε σε πεισμώνουν περισσότερο, σου δίνουν την υπομονή και την αντοχή που χρειάζεσαι τα πρώτα χρόνια. Όσο και να πονάς εσύ, κάνεις τον εαυτό σου πίσω γιατί η γυναίκα είναι αυτή που περνάει την μεγάλη δυσκολία γιατί η αλλαγή είναι και στο σώμα της. Δεν υπάρχει τραγικότερο πράγμα από το να κάνεις γέννα χωρίς αν έχεις παιδί».