«Τρεφόμουν με παρεντερικές! Έφτασα 37 κιλά» - Συγκλονίζει η Σοφία Βόσσου

Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά τα χειρουργεία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τρεφόμουν με παρεντερικές! Έφτασα 37 κιλά» - Συγκλονίζει η Σοφία Βόσσου

Την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Σοφία Βόσσου μετά την δύσκολη περίοδο που πέρασε με τα χειρουργεία λόγω προβλημάτων με την υγεία της. Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο πλατό του Πρωινού και μίλησε για όλα όσα έζησε.

Κρατώντας ένα μπαστούνι για να τη βοηθά να περπατάει και έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα έκατσε στην πολυθρόνα και τους συγκλόνισε όλους με την μάχη που έδωσε.

Η εξομολόγηση της Σοφίας Βίσσου για τα χειρουργεία

«Κάνω ένα χειρουργείο για μια διάνοιξη. Πάει καλά. Σε λίγες μέρες μου κάνει διάτρηση στο στομάχι. Ξαναμπαίνω χειρουργείο, πάει καλά και βγαίνει ένα συρίγγιο το οποίο ένα χρόνο κατικώθηκε. Ιατρικό παράδοξο κανονικά. Να μην κλείνει ενάμιση χρόνο. Τρεφόμουν με παρεντερικές και έφτασα 37 κιλά. Μου δόθηκε μια ορμόνη για να σταματήσει το συρίγγιο και αλλοιώθηκε η γεύση μου και δεν μπορούσα να φάω. Μου άνοιξαν στην κεντρική φλέβα και τρεφόμουν.

Σοφία Βόσσου εξελίξεις υγείας χειρουργείο

Ήμουν μπες βγες στο νοσοκομείο. Έμπαινα 30-40 μέρες και μετά έμενα σπίτι. Αλλά παράλληλα έκανα πράγματα. Ήμουν 37-38 κιλά παραμονές Χριστουγέννων και φώναξα τους φίλους μου στο σπίτι και φάγαμε όλοι μαζί -εγώ δεν έτρωγα», αποκάλυψε η Σοφία Βόσσου.

«Κάποια στιγμή το συρίγγιο άρχισε και έκλεινε. Πάνω που γίνομαι καλά, είχα αρχίσει να παίρνω και τα κιλά μου, το σκυλάκι μου που έχει μεγαλώσει και της φεύγουν τα τσισάκια της, ξυπνάω ένα πρωί, πάω να κατέβω ένα σκαλοπατάκι, πατάω πάνω, γλιστράω, πέφτω και κάνει κρακ το πόδι. Παθαίνω συντριπτικό κάταγμα μηριαίου και γόνατο. Πήγα με τον ένα γοφό σέρνοντας μέχρι το τηλέφωνο. Ήρθαν και με πήραν, πέντε ώρες χειρουργείο - δείτε αναλυτικά το περιστατικό - . Τώρα είμαι στη φάση της αποκατάστασης», είπε η Σοφία Βόσσου περιγράφοντας το ατύχημά της.

«Έφτασα 37 κιλά, πέθαινα κανονικά. Ο οργανισμός μου έτρωγε τις σάρκες μου»

«Είχα ένα μικρό πρόβλημα στο στομάχι. Κάνουμε ένα χειρουργείο. Πάει καλά. Παθαίνω μια διάτρηση ξαφνικά, αλλοιώθηκε η γεύση μου εξαιτίας αυτού, έφτασα 37 κιλά. Με τρέφανε με παρεντερικές για να μπορέσω να φάω γιατί Παραμονή Πρωτοχρονιάς πέθαινα κανονικά. Ο οργανισμός μου έτρωγε τις σάρκες μου.

Πρέπει πω πραγματικά ευχαριστώ στον γιατρό μου και την ομάδα του. Πήρα δύναμη από τους δικούς μου ανθρώπους, από το παιδί μου. Έτσι όπως ήμουνα με τα σακουλάκια συνέχισα τα μαθήματα φωνητικής, έλεγα “όχι, θα ζήσεις”. Πέρασα στιγμές μεγάλου πόνου, κι εκεί λίγο λύγισα, το μυαλό άρχισε να παίρνει άσχημες στροφές. Προσευχόμουν πάρα πολύ.

Κάποιοι συνάδελφοι μου στάθηκαν πάρα πολύ, η Ελένη Δήμου, η Πέγκυ Ζήνα, η Πίτσα Παπαδοπούλου, η Κατερίνα Στανίση και θέλω να τους πω ευχαριστώ. Εισέπραξα πολύ μεγάλη αγάπη αλλά και πολύ μεγάλη κακία» είπε για τα σχόλια που δέχτηκε για την κατάστασή της.

Τώρα είμαι 50 κιλά. Τρώω ό,τι βρω, να κάτι μπεργκεράρες. Η περιπέτεια της υγείας μου δεν είχε καμία σχέση με την επέμβαση που έκανα παλιά.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι σχέση ζωής και μεγάλης αγάπης. Έχει αλλάξει όλα τα χρώματα αυτή η σχέση. Ο Ανδρέας κλονίστηκε πολύ με την περιπέτεια της υγείας μου. Νομίζαν όλοι ότι έχω νευρική ανορεξία».

Για το ελληνικό #MeToo ανέφερε: «Είχα ακούσει τα περισσότερα για τις καταγγελίες. Τα ξέραμε όλοι και δεν λέγαμε τίποτα. Καλά έκανε και βγήκε το θέμα. Πρέπει να σταματήσει αυτό. Ποιος είσαι εσύ κύριε που θα βουτήξεις ένα παιδί και θα κάνεις τέτοιον βιασμό στην ψυχή του; Ο καλλιτέχνης είναι δώρο από τον Θεό, δεν μπορεί να είναι εγκληματίας. Δεν είναι καλλιτέχνης. Δεν έχουν γίνει αποκαλύψεις από τον χώρο του τραγουδιού γιατί είναι δύσκολη και επικίνδυνη η νύχτα».