«Η Φώφη Γεννηματά μέσα σε 10 λεπτά κατέρρευσε...» - Αποκάλυψη μια εβδομάδα μετά την κηδεία

Η εξομολόγηση του Κώστα Χαρδαβέλλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Η Φώφη Γεννηματά μέσα σε 10 λεπτά κατέρρευσε...» - Αποκάλυψη μια εβδομάδα μετά την κηδεία

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή MEGA Καλημέρα και μεταξύ άλλων μίλησε για την Φώφη Γεννηματά και το πρόβλημα που αντιμετώπιζε με την υγεία της.

«Θέλω να ησυχάσω μετά από 45 χρόνια με την αγωνία για τα νούμερα τηλεθέασης. Για αυτό πήγα σε ένα περιφερειακό κανάλι. Παραλίγο να χάσω τη ζωή μου από την αγωνία για τη δουλειά μας και τα νούμερα, μου δημιούργησε καρκίνο στους λεμφαδένες. Τα νούμερα τηλεθέασης καθόριζαν τη ζωή μου. Αν ήταν καλά ήμουν ευτυχισμένος και αν δεν ήταν ήμουν δυστυχισμένος».

«Έχω εκτεθεί για να κάνω νούμερα. Πάρα πολλές φορές έχω κάνει πράγματα που δεν έπρεπε να τα κάνω στην τηλεόραση και έχω κάνει την αυτοκριτική μου» συμπλήρωσε.

Η αποκάλυψη του Χαρδεβέλλα για την Γεννηματά

«Η δύναμη της ψυχής μου με έσωσε από τον καρκίνο. Είπα πως θα πάμε να πλακωθούμε στο ξύλο μεταξύ μας αλλά εγώ θα τον κερδίσω. Η Φώφη Γεννηματά ταλαιπωρήθηκε πολύ με αυτή την ιστορία. Για 14 χρόνια έδωσε μια πολύ σκληρή μάχη και πάντοτε τα κατάφερνε. Αυτή την φορά όμως δεν τα κατάφερε. Σκέψου ότι μέσα σε 10 λεπτά κατέρρευσε. Μέσα σε 10 λεπτά».

"Τσάκισε" κόκαλα η νέα ανάρτηση του συζύγου της

Τραγική φιγούρα στην κηδεία της Φώφης Γεννηματά ήταν ο σύζυγος της, ο οποίος προκάλεσε ανατριχίλα με την κίνηση του πάνω από το φέρετρο της. Μπορεί ο ίδιος να μην μίλησε όπως τα παιδιά της στην εκκλησία, ωστόσο, η εικόνα του περιέγραφε τον πόνο που ένιωθε.

Μια εβδομάδα μετά το τελευταίο "αντίο", ο Ανδρέας Τσούνης, θέλησε με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο για τα καλά του λόγια και τα μηνύματα στήριξης που δέχτηκε όλη η οικογένεια.

«Είστε χιλιάδες αυτοί που σταθήκατε στο πλευρό μας. Που απαλύνατε τον πόνο μας για το χαμό της Φώφης. Με την παρουσία σας, τα μηνύματα σας, τα ζεστά σας λόγια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι λίγο. Εμείς, η οικογένεια της, αισθανόμαστε μεγάλη ευγνωμοσύνη και υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε το παν για να μην ξεχαστεί η Φώφη Γεννηματά που αγαπήσαμε και μας αγάπησε. Η Φώφη, η σύζυγος, η μητέρα που μόνο αγάπη και στοργή είχε για μας. Η Φώφη Γεννηματά που μπήκε στην πολιτική και έφυγε από την πολιτική με ανθρωπιά και χαμόγελο. Που νοιαζόταν για όλους. Που πίστευε σε μια πολιτική με ανθρώπινο πρόσωπο. Γι' αυτό ο χαμός της συγκίνησε τόσο όλη την Ελλάδα. Γι' αυτό θα ζει πάντα στο μυαλό, στην ψυχή και στις καρδιές μας», έγραψε χαρακτηριστικά.