Κωστής Μαραβέγιας: «Δεν αλλάζει κάτι μετά τον γάμο, για εμένα...»

«Δεν περίμενα ότι η ανάρτηση μου μετά τον γάμο θα είχε τέτοια ανταπόκριση»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κωστής Μαραβέγιας: «Δεν αλλάζει κάτι μετά τον γάμο, για εμένα...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» παραχώρησε συνέντευξη ο Κωστής Μαραβέγιας ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τον γάμο του με την αγαπημένη Τόνια Σωτηροπούλου αλλά και για την συγκινητική ανάρτηση που είχε κάνει για εκείνη μιας και είναι αρκετά ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Οι δηλώσεις του Κωστή Μαραβέγια

«Ο ρόλος του παρουσιαστή που ανέλαβα φέτος είναι πολλαπλός και σύνθετος και παράλληλα πολύ ενδιαφέρον και γοητευτικός. Και τόνισε: «Στο Voice πήγαινα στα καμαρίνια, και μιλούσα με συνάδελφους πριν βγω στην εκπομπή, ενώ στο «δυνατά» είμαι σε συνεχές τρέξιμο», ανέφερε για το γνωστό μουσικό σόου.

Ο γνωστός τραγουδιστής συνέχισε λέγοντας: «Έχει τύχει να γράψω τραγούδι στο μετρό παρατηρώντας εάν ζευγάρι», αποκάλυψε για την πηγή έμπνευσης του.

Και πρόσθεσε για την πρώτη του ανάρτηση μετά τον γάμο του: «Δεν περίμενα ότι η ανάρτηση μου μετά τον γάμο θα είχε τέτοια ανταπόκριση. Ήταν λογία καρδίας.

Ήμουν ακόμα με τη ζάλη του ανθρώπου που μόλις είχε γιορτάσει την αγάπη του», δήλωσε για την ανάρτηση του και τα θετικά σχόλια που άκουσε από γνωστούς και μη φίλους του. Δεν αλλάζει κάτι μετά τον γάμο. Για μένα ο έγγαμος βίος αρχίζει όταν εάν ζευγάρι αποφασίζει να συγκατοικήσει».

Η αποκάλυψη για το γάμο του με την Σωτηροπούλου - «Όταν την είδα πρώτη φορά νύφη...»

Απόσπασμα από την εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» που θα προβληθεί απόψε 2/11 στην ΕΡΤ, πρόβαλλαν στο Happy Day. Στην εν λόγω εκπομπή θα βρεθεί καλεσμένος ο Κωστής Μαραβέγιας, όπου για πρώτη φορά θα μιλήσει για τον ρομαντικό γάμο του με την Τόνια Σωτηροπούλου.

«Δεν ήταν κάτι σχεδιασμένο πάρα πολύ καιρό και με την έννοια του γάμου που περιμένεις… Ήταν ουσιαστικά ένα τριήμερο όπως αυτά που έχουμε κάνει στην Ύδρα, στο ίδιο μέρος που μένουμε συνήθως. Προσαρμόζεσαι με το μέρος για να παντρευτούμε κιόλας και να επισημοποιήσουμε τη σχέση μας.

Παραδοσιακή πρόταση γάμου έγινε διότι είναι ωραίο. Δε μπορώ να σας πω λεπτομέρειες, γιατί θα κάνετε το ίδιο και δεν θέλω… Προφανώς όταν φτάνει κάποιος να κάνει κάτι τέτοιο, είναι μία συγκινησιακά φορτισμένη στιγμή, που μοιράζεται με ανθρώπους που αγαπάει. Και σηματοδοτεί μια νέα εποχή.

Όταν την είδα πρώτη φορά νύφη, αισθάνθηκα σαν την πρώτη φορά που βγήκα μαζί της. Είναι η ίδια εικόνα. Είναι όλο πιο περιποιημένο, πιο φαντασμαγορικό. αλλά η ουσία είναι ακριβώς η ίδια. Είναι η συνάντηση, που είναι η απόλυτη ευτυχία των ανθρώπων. Είναι αλήθεια ότι ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής μου. Και είναι πολύ ευχάριστο γιατί ήταν μια προσωπική στιγμή» εξήγησε ο Κωστής Μαραβέγιας.