Με μίνι φούστα και φούξια μπλούζα - Η πρώτη εμφάνιση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου στο The Voice

Εισέβαλε στο Καλό Μεσημεράκι και τα αποκάλυψε όλα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με μίνι φούστα και φούξια μπλούζα - Η πρώτη εμφάνιση της Βάλιας Χατζηθεοδώρου στο The Voice

H Βάλια Χατζηθεοδώρου είναι το νέο πρόσωπο που θα βρίσκεται από εδώ και στο εξής στα backstage του The Voice, μετά την οριστική αποχώρηση της Λάουρας Νάργες από το μουσικό show.

Η νεαρή παρουσιάστρια πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση στο The Voice και εννοείται πως αυτός που τη σχολίασε πρώτος ήταν ο καλός της φίλος, Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος συνεργάζεται εδώ και χρόνια και με τον σύντροφό της, Πέτρο Πυλαρινό.

Μάλιστα, η Βάλια Χατζηθεοδώρου εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής προκειμένου να σχολιάσει τι έχει να περιμένει το κοινό από εκείνη στο The Voice.

Η εφμάνιση της Βάλιας Χταζηθεοδώρου στο The Voice και η εισβολή της στο Καλό Μεσημεράκι

«Έχουμε κάνει τα πρώτα γυρίσματα. Το έβλεπα φανατικά όλα τα χρόνια και μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι ένα πάρτι με τραγούδι, χορεύουμε εμείς πίσω στα backstage.

Το κομμάτι αυτό μου αρέσει πολύ γιατί η επικοινωνία έχω επικοινωνία με τον κόσμο, πιάνουμε το συναίσθημα, χαλαρώνουμε. Σε μένα βέβαια έρχονται οι νικητές. Δηλαδή οι άνθρωποι που έχουν περάσει στην επόμενη φάση του The Voice και έχουμε πάρα πολλή χαρά εμείς πίσω», είπε χαρακτηριστικά η πανέμορφη παρουσιάστρια.

Γιατί ενοχλήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου

Εδώ και λίγες ημέρες έχει γίνει γνωστό πως την θέση της Λάουρας Νάργες στο The Voice πρόκειται να αντικαταστήσει η Βάλια Χατζηθεοδώρου όταν ξεκινήσουν τα live του μουσικού διαγωνισμού.

Μάλιστα, η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», λίγο πριν ξεκινήσει το τρίτο γύρισμα, συνάντησε την νεαρή παρουσιάστρια όπου μεταξύ άλλων δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση αλλά τουλάχιστον ευχαρίστησε την ρεπόρτερ της εκπομπής.

Το εν λόγω συμβάν ενόχλησε την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της, με την παρουσιάστρια να σχολιάζει: «Μωρέ γιατί δεν έκατσε λίγο να μας μιλήσει; Η Βάλια είναι τόσο γλυκό κορίτσι, την έχουμε στηρίξει… Είναι όμορφη κοπέλα, περιμένω να δω τι θα φορέσει. Και πως θα τα λέει, γιατί δεν ξέρουμε ακόμη».