Βγήκε στο Πρωινό και ανακοίνωσε τον χωρισμό της

«Ήμασταν μαζί ενάμιση χρόνο»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βγήκε στο Πρωινό και ανακοίνωσε τον χωρισμό της

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (5/11) η Σοφία Χαρμαντά, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Τζέραρντ Μπάτλερ, αποκαλύπτοντας πως τώρα πια έχουν χωρίσει οριστικά.

Μάλιστα, το πανέμορφο μοντέλο ξεκαθάρισε πως οι λόγοι για τους οποίους χώρισαν είχαν να κάνουν κυρίως με την απόσταση ενώ μίλησε και για το νέο πρόσωπο που έχει στη ζωή της.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Χαρμαντά για τον χωρισμό της με τον Τζέραρντ Μπάτλερ στο Πρωινό

«Ναι έχουμε χωρίσει με τον Gerard Butler. Ήμασταν μαζί ενάμισι χρόνο. Στην αρχή μπορεί να είναι σαν παραμύθι, αλλά επειδή εγώ μένω στο Los Angeles, έμενα δηλάδη γιατί τώρα έχω το σπίτι μου στο Λονδίνο, είναι ο κύκλος έτσι. Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι μετά τα Όσκαρ. Υπήρχε μια έλξη αυτό το κάτι… Είχαμε κοινούς φίλους και έτσι γνωριστήκαμε.

Μέναμε μαζί. Είχα πάντα το δικό μου διαμέρισμα αλλά μέναμε και μαζί. Δεν διαφέρει σε κάτι, πίσω από τις κάμερες είναι ένας πολύ κανονικός άνθρωπος και είχαμε μια νορμάλ σχέση. Δεν αλλάζει κάτι. Είναι πολύ απλός, δεν κάνει σταριλίκια. Δεν με φόβισε κάτι. Χωρίσαμε γιατί δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε μια σχέση από απόσταση.

Έχουμε ακόμη επικοινωνία, αλλά δεν γινόταν να μείνουμε μαζί. Τον αγαπάω πολύ ως άνθρωπο. Θέλω να είναι καλά. Έχω να πάω στην Αμερική δύο χρόνια τώρα. Χωρίσαμε από το τηλέφωνο. Υπάρχει κάτι νέο στη ζωή μου αλλά είναι πολύ fresh ακόμη. Δεν είναι Έλληνας…», είπε χαρακτηριστκά η Σοφία Χαρμαντά.

Λίγα λόγια για τον Gerard Butler

Ο Τζέραρντ Τζέιμς Μπάτλερ (Gerard James Butler, 13 Νοεμβρίου 1969) είναι Σκωτσέζος ηθοποιός και τραγουδιστής γνωστός περισσότερο από τη συμμετοχή του στο μιούζικαλ Το Φάντασμα της Όπερας (Phantom of the Opera) και στην κινηματογραφική μεταφορά του κόμικ του Φρανκ Μίλλερ, 300, όπου ερμήνευσε το ρόλο του βασιλιά Λεωνίδα.

Γεννημένος στη Γλασκώβη από την Μάργαρετ και τον Έντουαρντ Μπάτλερ, ο Τζέραρντ ανατράφηκε (μαζί με το μεγαλύτερο αδερφό του και την αδερφή του) στην πατρίδα της μητέρας του στο Πέισλι (επίσης στα νεανικά του χρόνια έζησε στον Καναδά). Οι γονείς του χώρισαν όταν αυτός ήταν ακόμη παιδί. Δεν είχε επαφή με τον πατέρα του μέχρι την ηλικία των 16 ετών, μετά από την οποία οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν. Ο πατέρας του πέθανε όταν εκείνος ήταν 20 και κάτι, γεγονός που τον σημάδεψε. Ο Τζέραρντ παρακολούθησε τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου της Γλασκώβης.