H πρώτη ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη μετά το ταξίδι του με την Δέσποινα Βανδή

Τι δημοσίευσε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
H πρώτη ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη μετά το ταξίδι του με την Δέσποινα Βανδή

Ρομαντικό ταξίδι στο εξωτερικό αποφάσισαν να πάνε πριν από λίγες ημέρες ο Βασίλης Μπισμπίκης με την Δέσποινα Βανδή στην Ρώμη. Το ζευγάρι ωστόσο, χρειάστηκε να επιστρέψει αναγκαστικά πίσω στην Ελλάδα, λόγω υποχρεώσεων που δεν τους άφησαν να κάτσουν παραπάνω ημέρες.

Μάλιστα, στη δημοσιότητα ήρθαν φωτογραφίες με τους δυο τους να είναι αγκαλιασμένοι και πολύ ερωτευμένοι. Μπορεί να προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ όμως η σχέση τους είναι talk of the town και όλα τα μάτια πέφτουν πάνω τους.

Η πρώτη ανάρτηση του Μπισμπίκη μετά το ταξίδι με την Βανδή

Μετά την επιστροφή τους λοιπόν στην Αθήνα, ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram. Ωστόσο, αφορούσε τα επαγγελματικά του και μόνο, αφού με αυτά θέλει να απασχολεί τα media.

Από την άλλη η Δέσποινα Βανδή δεν έχει ανεβάσει τίποτα.

H πρώτη ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη μετά το ταξίδι με την Δέσποινα Βανδή

Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Η Δέσποινα Βανδή έχει γυρίσει για τα καλά σελίδα στη ζωή της. Η αγαπημένη τραγουδίστρια αποφάσισε να αφήσει πίσω της το διαζύγιο με τον Ντέμη Νικολαΐδη και να προχωρήσει μπροστά, αυτή τη φορά με έναν νέο έρωτα στο πλευρό της που δεν είναι άλλος από τον γοητευτικό Βασίλη Μπισμπίκη.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ της Real, το ζευγάρι πλέον έχει αποφασίσει να αλλάξει στάση στη σχέση του. Τώρα που η σχέση τους έχει μαθευτεί, δεν κρύβονται καθόλου και πραγματοποιούν όλο και πιο συχνά κοινές εμφανίσεις (δείτε εδώ την τελευταία).

Μάλιστα, ο Βασίλης Μπισμπίκης μετακόμισε από τα Βόρεια Προάστια στο κέντρο και γι' αυτό τους βλέπουμε όλο και πιο συχνά σε μαγαζιά στο κέντρο της Αθήνας.

Οι δυο τους μάλιστα έκαναν και κοινές διακοπές φέτος το καλοκαίρι αφού απόλαυσαν ένα ταξίδι στην Εύβοια και στη συνέχεια στην Κρήτη, όπου συνδύασαν δουλειά με διασκέδαση. Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρισκόταν ήδη στην Κρήτη για τη σειρά «Κομάντα και Δράκοι», ενώ η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο νησί για το My Greece.