Σε αυτό το σπίτι μένουν Μπόμπα - Τανιμανίδης πριν μετακομίσουν σε δικό τους

Η αποκάλυψη της Χριστίνας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε αυτό το σπίτι μένουν Μπόμπα - Τανιμανίδης πριν μετακομίσουν σε δικό τους

Την απόφαση να μετακομίσουν πήραν η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης, λίγους μήνες μετά την γέννηση των διδύμων που τους έχουν πάρει τα μυαλά. Μπορεί να πήγαν στο σπίτι τους στην Πεύκη το 2019, ωστόσο, δεν είχαν υπολογίσει τα.. συν δυο μέλη που ήρθαν λίγο αργότερα.

Την αποκάλυψη της μετακόμισης έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Χριστίνα, όταν μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο από τον χαμό που επικρατούσε στο υπνοδωμάτιο της από τα πράγματα που ήθελε να πακετάρει.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό το ζευγάρι δεν θα πήγαινε κατευθείαν στο σπίτι που φτιάχνουν, αλλά θα έμενα σε ένα προσωρινά μέχρι θα ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Σε αυτό το σπίτι μένουν προσωρινά Μπόμπα - Τανιμανίδης

Όπως αποκάλυψε ξανά η Χριστίνα Μπόμπα, αυτόν τον ένα περίπου μήνα μέχρι να πάνε στο νέο τους σπίτι, τους φιλοξενούν γείτονές τους που λείπουν στη Ζάμπια.

Ετοιμάζονται και για την βάφτιση των διδύμων

Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» βρέθηκε στη επιχείρηση του Σάκη Τανιμανίδη στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή την επέτειο λειτουργίας της. Εκεί ο ίδιος μαζί με την Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψαν και πότε θα βαφτίσουν τα δίδυμα κοριτσάκια τους.

Συγκεκριμένα, το ζευγάρι μίλησε για την νέα του ζωή αλλά και τον ρόλο του γονέα που έχουν αναλάβει τους τελευταίους μήνες, με τους ίδιους να ανακοινώνουν μεταξύ άλλων πως το επόμενο καλοκαίρι θα πραγματοποιηθεί και η βάφτιση των μωρών.

«Τα βράδια για τα δίδυμα ξυπνάει η Χριστίνα. Η βάφτιση είναι το καλοκαίρι. Να ραφτείτε παιδιά, το καλοκαίρι είναι η βάφτιση» ενώ την ίδια στιγμή ο Σάκης αναφέρθηκε και στον νέο κύκλο της Φάρμας.