Ραγδαίες εξελίξεις με τη Φάρμα - Η απόφαση του ΑΝΤ1

Τι συμβαίνει με την εκπομπή του Σάκη Τανιμανίδη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ραγδαίες εξελίξεις με τη Φάρμα - Η απόφαση του ΑΝΤ1

Μετά από μία επιτυχημένη σεζόν, η Φάρμα επιστρέφει στον ΑΝΤ1 και οι εξελίξεις φαίνεται πως θα είναι ραγδαίες. Το φορτωμένο τηλεοπτικό πεδίο φαίνεται πως αναγκάζει τους ιθύνοντες του σταθμού να επισπεύσουν την πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης.

Στο τιμόνι της Φάρμας θα βρίσκεται για ακόμα μία χρονιά ο Σάκης Τανιμανίδης, ενώ ο σταθμός αναζητά πολύ δυνατό καστ για τον νέο κύκλο.

Μάλιστα, η δεύτερη σεζόν της Φάρμας θα γυριστεί σε νέες εγκαταστάσεις (δείτε εδώ πού) μιας και οι παλιές κάηκαν στις μεγάλες πυρκαγιές που ξέσπασαν το καλοκαίρι του 2021 (δείτε πώς είναι σήμερα).

Πότε θα κάνει πρεμιέρα η Φάρμα

Βασικός στόχος του ΑΝΤ1 είναι να προλάβει την πρεμιέρα του Survivor 5. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ φαίνεται πως θα κάνει πολύ νωρίς πρεμιέρα (δείτε εδώ την ημερομηνία) και έτσι και η Φάρμα θα ακολουθήσει.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αρχές Νοεμβρίου ενώ το αρχικό πλάνο ήταν να κάνει πρεμιέρα αρχές Ιανουαρίου, ωστόσο τελικά θα προσπαθήσει να ξεκινήσει μία εβδομάδα πριν το Survivor.

Διέρρευσαν τα πρώτα ονόματα που βρίσκονται σε συζητήσεις για τη “Φάρμα”

Το ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Φάρμα» αναμένεται να έρθει και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», αν όλα πάνε καλά θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο και ήδη έχουν γίνει τα πρώτα ραντεβού για να βρεθούν οι φετινοί συμμετέχοντες.

Μέχρι στιγμής, ο Σταμάτης Γαρδέλης πέρασε την πόρτα του καναλιού του Αμαρουσίου, όπως επίσης και η Μαίρη Μηλιαρέση. Επιπλέον, ένα ακόμη πρόσωπο που έχει κάνεις συζητήσεις για τον δεύτερο κύκλο της “Φάρμας” είναι η πρώην παίκτρια του GNTM, Μέγκι Ντρίο.

Μπορεί να έχουν ακουστεί και άλλα άτομα για το ριάλιτι περιπέτειας όπως η Αγγελική Ηλιάδη, ο Τριαντάφυλλος και η Έλενα Παπαβασιλείου, όμως δεν έχουν πραγματοποιήσει ακόμα κάποιο ραντεβού με την παραγωγή.