Η Φάρμα: Βρέθηκε νέος χώρος για τις εγκατάστασεις μετά τις καταστροφές από τις πυρκαγιές

Το ριάλιτι περιπέτειας θα βγει ωστόσο στον αέρα αρκετό καιρό μετά την προβλεπόμενη ημερομηνία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Φάρμα: Βρέθηκε νέος χώρος για τις εγκατάστασεις μετά τις καταστροφές από τις πυρκαγιές

Ολική καταστροφή δέχτηκαν πριν λίγο καιρό οι εγκαταστάσεις της Φάρμας, λόγω των πυρκαγιών. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το ριάλιτι περιπέτειας βρήκε νέο χώρο.

Η πρεμιέρα αναμενόταν να γίνει στις 20 Σεπτεμβρίου, πράγμα ωστόσο απίθανο, μιας και τα γυρίσματα δεν έχουν καν ξεκινήσει. Παρόλα αυτά, η νέα φάρμα βρέθηκε στην ευρύτερη περιοχή του Ωρωπού και έτσι σίγα σιγά αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες ώστε να είναι έτοιμοι οι εξωτερικοί χώροι, τα θερμοκήπια και ο στάβλος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, γύρω στα μέσα Νοέμβρη θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα ενώ η πρεμιέρα πιθανότατα να γίνει μέσα στις γιόρτες, αλλά σίγουρα πριν την πρεμιέρα του Survivor 5.

Η Φάρμα νέος χώρος

Αυτοί είναι οι πρώτοι δύο celebrities που πέρασαν από δοκιμαστικό

Η Φάρμα πρόκειται να επιστρέψει στις οθόνες μας στο δεύτερο μισό της σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 για μία ακόμα χρονιά. Μετά από μία άκρως επιτυχημένη χρονιά, το ριάλιτι επιβίωσης είναι έτοιμο να καθηλώσει ξανά τους τηλεθεατές.

Η ανακοίνωση για τον δεύτερο κύκλο έγινε τη μέρα του τελικού του πρώτου και το μεσημέρι της Παρασκευής (3/9), η εκπομπή Love it, αποκάλυψε ποιοι είναι οι δύο πρώτοι celebrities που έχουν περάσει από δοκιμαστικό για να μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η πρώτη λοιπόν είναι η Αναστασία Γιούσεφ, η γνωστή χορεύτρια, η οποία μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε απασχολήσει με την αποκάλυψή της πως κάποτε ήταν σε σχέση με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Ο επόμενος είναι ο Νίκος Αναγνωστόπουλος, ο γνωστός youtuber, του οποίου τα βίντεο γίνονται αμέσως viral στο διαδίκτυο.

Πόσα λεφτά προτείναν στην Πόπη Μαλλιωτάκη για να συμμετέχει στην Φάρμα

Η Πόπη Μαλλιώτακη που προσφάτως κυκλοφόρησε και το νέο της τραγούδι παραχώρησε στην εκπομπή Ευτυχείτε μια αποκλειστική συνέντευξη στην οποία σχολίασε τα hot θέματα της επικαιρότητας όπως το Survivor και όχι μόνο.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πρόταση που της έγινε να συμμετέχει στην Φάρμα και που τελικά απέρριψε,

«Δεν ξέρω αν θα τα κατάφερνα στο Survivor, πιστεύω πως ναι. Πιστεύω πως θα ήμουν σαν τον Τριαντάφυλλο 100%. Έχω μιλήσει με την Acun Medya όχι για το Survivor αλλά για άλλο project, ήταν για το My Style Rocks» ανέφερε αρχικά η Πόπη Μαλιωτάκη.

Στην συνέχεια είπε για την Φάρμα: «Δεν ξέρω, δεν πήγα ακόμα να αρμέξω τις αγελάδες στην Φάρμα αλλά πήγα στο Ντουμπάι κι έκανα βόλτες με τις καμήλες, όπου πέρασα καταπληκτικά. Έχω ακούσει ότι άλλοι παίρνουν 6.000 ή 5.000 ευρώ. Για εμένα μου πρότειναν 4.000.»