"Τσάκωσαν" Βανδή - Μπισμπίκη στο αεροδρόμιο και η Δέσποινα έγινε έξαλλη! «Μου κάνεις πλάκα τώρα»

Το απίστευτο περιστατικό μπροστά στην κάμερα! Έτρεχαν να ξεφύγουν από τη δημοσιογράφο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Η κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι, "τσάκωσε" την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά την επιστροφή τους από την Ρώμη όπου βρέθηκαν για ολιγοήμερες διακοπές.

Το ζευγάρι δεν περίμενε με τίποτα να συναντήσει τις κάμερες, με αποτέλεσμα να περπατούν με κατεβασμένο το κεφάλι και η αμηχανία να είναι φανερή, καθ' όλη την διάρκεια που τους ακολουθούσε η δημοσιογράφος.

Μάλιστα, όταν ρώτησε την Δέσποινα Βανδή «Τι ευχή έκανες στην Fontana Di Trevi;», τότε εκείνη απάντησε «Μου κάνεις πλάκα τώρα» με έξαλλο ύφος.

Η αντίδραση Μπισμπίκη - Βανδή στην κάμερα

Να σημειώσουμε πως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog που σας μεταφέρω με επιφύλαξη στο Youweekly.gr ο Βασίλης Μπισμπίκης πριν από σχεδόν ένα μήνα ολοκλήρωσε το νέο του σπίτι στο κέντρο της Αθήνας (δεν βρίσκεις και με το καλησπέρα αυτό που θες, όλοι το γνωρίζουμε αυτό) όπου έχει γίνει η φωλίτσα του με τη νέα του αγαπημένη, Δέσποινα Βανδή.

Πρόκειται για ένα διαμέρισμα αρκετά μεγάλων διαστάσεων σε μια ήσυχη γειτονιά της Αθήνας με τεράστιο μπαλκόνι. Του πήρε αρκετό καιρό να βρει αυτό που έψαχνε η αλήθεια είναι... Περισσότερα δεν έχουν γίνει γνωστά αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως οι δυο τους περνούν αρκετό χρόνο μαζί εκεί.

Χωριστά Βανδή - Μπισμπίκης τη μέρα των γενεθλίων του ηθοποιού

Μπορεί το καλοκαίρι που πέρασε να ήταν εξαιρετικά δύσκολο για τη Δέσποινα Βανδή μιας και ανακοίνωσε το διαζύγιο της με τον Ντέμη Νικολαΐδη μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας, ωστόσο η αλήθεια είναι πως η νέα σεζόν έχει ξεκινήσει ιδανικά για την τραγουδίστρια.

Η Δέσποινα Βανδή έχει βρει και πάλι τον έρωτα, αυτή τη φορά στα μάτια του ηθοποιού και πρωταγωνιστή της σειράς «Κομάντα και Δράκοι», Βασίλη Μπισμπίκη.

Ο αγαπημένος ηθοποιός στις (29/10) είχε τα γενέθλιά του, ωστόσο όπως διαπιστώσαμε από τις αναρτήσεις του στο Instagram, αναγκάστηκε να τα περάσει μακριά από την σύντροφό του.

Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Μπισμπίκης φαίνεται πως είχε παράσταση και έτσι δεν μπόρεσε να απολαύσει αυτή τη μέρα με την αγαπημένη του. Είναι σίγουρο ωστόσο ότι οι δυο τους θα βρουν λίγο χρόνο για να γιορτάσουν.

Βασίλης Μπισμπίκης Δέσποινα Βανδή