Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Μέμος Μπεγνής: «Με πήραν οι γονείς μου κλαίγοντας! Ήθελα να κάνω μήνυση»

Η είδηση που είχε γραφτεί και τον έκανε έξαλλο...

Μέμος Μπεγνής: «Με πήραν οι γονείς μου κλαίγοντας! Ήθελα να κάνω μήνυση»
News 06.11.2021 12:59
Από Ελένη Ζουγανέλη

Για το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για τον ίδιο απάντησε ο Μέμος Μπεγνής στις κάμερες, όταν τον συνάντησαν σε έξοδο του, μετά τις δηλώσεις που έκανε για τον Γρηγόρη Πετράκο. Ο ηθοποιός μίλησε για την στιγμή που η μητέρα του και ο πατέρας του τον κάλεσαν στο τηλέφωνο κλαίγοντας.

«Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για μένα ήταν ότι είχα ένα πολύ σοβαρό ατύχημα με τη μηχανή και με πήραν οι γονείς μου κλαίγοντας για να δουν αν είμαι καλά και δεν είχε γίνει τίποτα φυσικά. Παραλίγο να κάνω μήνυση, αλλά τελικά δεν το έκανα», είπε αρχικά.

Το περιστατικό που αναστάτωσε τουε γονεις του Μέμου Μπεγνή

Για τον Τάσο Ξιαρχό, απάντησε: «Ήταν λάθος 100%, δεν το συζητώ. Εγώ πάντα λέω ότι δεν πρέπει να κρίνουμε ανθρώπους είτε για τα παραπανίσια κιλά τους, είτε για τη σεξουαλική τους ταυτότητα, είτε για το χρώμα τους, τη θρησκεία τους».

«Ξέρω ακόμα ανθρώπους που λένε “τώρα αυτή είναι 40 χρονών και τα έχει με έναν 35αρη. Πώς γίνεται αυτό;”. Είναι λάθος! Εννοείται ότι είναι λάθος, ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει», είπε επίσης.

«Λέω τα πράγματα με το όνομα τους και αυτό μου έχει κοστίσει»

Μετά από τις δηλώσεις που είχε κάνει κατά της Κωνσταντινίδου, ο Μέμος Μπεγνής παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

Μέσα σε όλα ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην ειλικρίνεια που πολλές φορές του έχει στοιχίσει επαγγελματικά, την επιλογή να γίνει vegan ενώ αποκάλυψε και το μεγάλο «όχι» που είπε στον πατέρα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μέμος Μπέγνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν πάντα πολύ αντιδραστικό παιδί, όπως και τώρα. Στη ζωή μας βέβαια κάνουμε συμβιβασμός, δεν μπορούμε να μην κάνουμε.

Ίσως επειδή πάντα έκανα το δικό μου, αυτό που μου αρέσει, το θεωρώ πολύ υγιές αυτό γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι ζουν ζωές που δεν είναι δικές τους. Ζουν ζωές που τους έχουν φορέσει, επειδή πρέπει να τις ζήσουν και κάποιους τους το έχει πει.

Εγώ δεν το έκανα ποτέ αυτό, έκανα πάντα το δικό μου. Από τη μία είναι πολύ υγιές, από την άλλη όμως κοστίζει. Και στη δουλειά ακόμα μου έχει κοστίσει γιατί πολλές φορές λέω τα πράγματα με το όνομα τους και αυτό δεν αρέσει πάρα πολύ».

«Είπα κάποτε ένα μεγάλο «όχι» στον μπαμπά μου, για να ανοίξω ένα ωδείο στη Σαλαμίνα και να διδάσκω πιάνο. Δεν ήταν το όνειρο μου αυτό. Ναι μεν σπούδασα μουσική αλλά μετά με κέρδισε το θέατρο και μετά το μιούζικαλ που είναι πιο μουσικό».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Συγκλονίζει ο Μέμος Μπεγνής με την εξομολόγησή του! «Με κυνηγούν τα χρέη»!

Ατύχημα με τη μηχανή για τον Μέμo Μπεγνή! Τον έκλεισε αυτοκίνητο και..

Share