Ο θάνατος που "σημάδεψε" τη ζωή της Μελίνας Ασλανίδου - Πέθανε όταν ήταν 20 ετών...

«Θα έδινα και την καριέρα μου και τα πάντα για να είναι εδώ»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο θάνατος που

Μια εξομολόγηση από καρδιάς παραχώρησε η Μελίνα Ασλανίδου στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι. Η τραγουδίστρια μίλησε για την πολύ δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν ο αδερφός της σε ηλικία μόλις 20 ετων, έφυγε από τη ζωή...

Όλα όσα είπε η Μελίνα Ασλανίδου για το θάνατο του αδερφού της

«Φυσικά και θα έδινα. Και την καριέρα μου και τα πάντα για να είναι εδώ. Από την άλλη, όμως, τα πράγματα στη ζωή γίνονται για κάποιον λόγο. Αυτόν τον λόγο θα τον καταλάβουμε μάλλον όταν θα φύγουμε. Ή και στην πορεία της ζωής μας το καταλαβαίνουμε. Δε γίνονται τυχαία, πάντως, τα πράγματα στη ζωή», ανέφερε, μετά την σπαρακτική ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

«Τι λόγος μπορεί να υπάρχει για να φεύγεις ένας άνθρωπος τόσο νέος;», ρώτησε ο δημοσιογράφος, με την Ασλανίδου να απαντά: «Κι όμως, επειδή το έχω βιώσει στο πετσί μου κι επειδή έχω και πολλούς φίλους που έχουν χάσει τα παιδιά τους, νέα παιδιά… Υπάρχει αυτή η αδικία που λες. Αν μπεις σε αυτό το συναίσθημα και το κουβαλήσεις, την έχεις πατήσει. Δε ζεις».

Συγκινούν τα λόγια της για την μητέρα της

Σε μια πολύ τρυφερή και συγκινητική ανάρτηση προχώρησε η Μελίνα Ασλανίδου για την μητέρα της, με την ίδια να μιλάει με τα πιο όμορφα λόγια. Η αγαπημένη τραγουδίστρια που είναι ξανά ερωτευμένη, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην οικογένεια της και ειδικότερα στην μητέρα της. Μαμά και κόρη λοιπόν απόλαυσαν τη θέα στη θάλασσα και απαθανάτισαν την γλυκιά αυτή στιγμή.

Μάλιστα, η Μελίνα Ασλανίδου μοιράστηκε το εν λόγω στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram, συνοδευόμενο από μια συγκινητική λεζάντα.

«Στιγμές ευλογημένες … Η μάνα συνδέεται με το παιδί από την πρώτη στιγμή της σύλληψης του, το φέρει μέσα της 9 μήνες, το φροντίζει, το προστατεύει, του δημιουργεί την αίσθηση της ασφάλειας, είναι η πρώτη δυνατή σύνδεση, εξού και η μάνα όλων μας είναι ιερή! Προσκυνώ στην έννοια της κάθε μάνας θαυμάζω και επικροτώ το μεγαλείο της.

Αυτή εδώ είναι μια στιγμή με την δική μου μανούλα. Σε ευχαριστώ για το κύμα αγάπης που έφερες στην ζωή μου σου εύχομαι να γελάς πάντα! Εσύ ξέρεις πώς να μετασχηματίζεις, είσαι καλή αρχηγός, είσαι αληθινή ηρωίδα, πηγή ζωής και χαράς, αξιοθαύμαστη γυναίκα -Μπέμπα να ατενίζεις πάντα τη θάλασσα σαν μικρό παιδί με όνειρα ατελείωτα και αναρίθμητα, να υλοποιείς και να γεύεσαι την χαρά και την ευτυχία της ζωής! Σ' ευχαριστώ (η γιορτή της μάνας είναι κάθε μέρα)».

Μελίνα Ασλανίδου συγκινούν τα λόγια της για την μητέρα της