Η απάντηση του Κοκλώνη στον Ξιαρχό - «Θα του περάσει...»

Αποστομωτικός ο παρουσιαστής

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η απάντηση του Κοκλώνη στον Ξιαρχό - «Θα του περάσει...»

Δηλώσεις στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι έκανε ο Νίκος Κοκλώνης και μεταξύ άλλων, μίλησε για το περιστατικό με τον Τάσο Ξιαρχό και την ανάρτηση που έκανε, παίρνοντας με την σειρά θέση για το συμβάν.

Όσα είπε ο Κοκλώνης για τον Ξιαρχό

«Πιστεύω ότι ο Τάσος έχει τεράστιο ταλέντο και τον εκτιμώ, αλλά σοκαρίστηκα με τη δήλωση. Όταν είδα τη δήλωση για την κοπέλα με τα ριγέ και μετά για τη Δανάη δεν μπορούσα να το δεχτώ ούτε μπορούσα να σωπάσω και γι’ αυτό και το έγραψα. Ξέρω ότι τσαντίστηκε, αλλά θα του περάσει», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Δεν έχω κάτι μαζί του, αλλά πιστεύω ότι πρέπει να είμαστε πάρα πολύ αυστηροί όταν βλέπουμε τέτοιες συμπεριφορές. Δεν μπορώ να διανοηθώ πώς ένα μυαλό σαν του Τάσου συμπεριφέρεται έτσι. Η Δανάη στεναχωρήθηκε πάρα πολύ γιατί είναι πάρα πολύ ευαίσθητη αλλά χαλάλι, ξέρεις τα ξεχνάει...».

Οι αναρτήσεις του Νίκου Κοκλώνη για τον Τάσο Ξιαρχό

Το βίντεο του Τάσου Ξιαρχό έχει δημιουργήσει θύελλα αντιδράσεων τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο. Πέρα από τις αναφορές που πήρε το προφίλ του χορευτή με αποτέλεσμα να πέσει, πολλοί ήταν οι celebrities που θέλησαν να εκφράσουν την έντονη αντίθεσή τους με το συγκεκριμένο συμβάν. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Νίκος Κοκλώνης.

Ο παραγωγός και παρουσιαστής, μέσα από τρία σχόλια που έκανε σε Instagram και Twitter, ξεκαθάρισε πως η συμπεριφορά αυτή του Τάσου Ξιαρχό είναι τουλάχιστον απαράδεκτη και ανήκει σε μία άλλη εποχή, ενώ τόνισε την ανάγκη να ζητήσει μία κανονική συγγνώμη.

«Ήταν λάθος όλο αυτό που έκανε, πρέπει να ζητήσει συγγνώμη. Είναι απαράδκετο, κατακριτέο και ανήκει σε άλλες, κακές εποχές», έγραψε αρχικά.

Αργότερα, με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στην οποία μάλιστα ανέφερε και το όνομα του Τάσου Ξιαρχό, έγραψε: «Τα μεγάλα κορμιά δεν είναι άσχημα, το bullying είναι».

Νίκος Κοκλώνης Twitter