Η αποκάλυψη της Δεβετζή για την σχέση της με τον σύντροφο της Μαλέσκου

«Δεν ξέρω αν κρύβεται (σ.σ η Ιωάννα Μαλέσκου) πίσω από την κίνηση να διαγράψει τις φωτογραφίες μας»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η αποκάλυψη της Δεβετζή για την σχέση της με τον σύντροφο της Μαλέσκου

Πριν από μερικές εβδομάδες έγινε γνωστό πως ο σύντροφος της Ιωάννας Μαλέσκου, διέγραψε από το προφίλ του στο Instagram μερικές φωτογραφίες που είχε με την Πηγή Δεβετζή. Τότε ξεκίνησαν και οι φήμες πως υπήρχε φλερτ ανάμεσα τους και μπορεί η παρουσιάστρια να του είπε να τις σβήσει.

Ωστόσο, η αθλήτρια σε συνέντευξη της στον δημοσιογράφο, Γιάννη Πουλόπουλο αποκάλυψε ποια είναι στην πραγματικότητα η σχέση τους.

Όλη η αλήθεια για την σχέση της Δεβετζή με τον σύντροφο της Μαλέσκου

Και γιατί δεν παντρευτήκατε τελικά;

Δεν μαλώσαμε. Τέλειωσε αυτή η σχέση και μου υποσχέθηκε ότι θα ήταν πάντα στο πλευρό μου. Τελικά δεν ήταν, αλλά δεν έχει σημασία. Αυτό που λέω είναι ότι στη ζωή μας κάποιοι κύκλοι κλείνουν για να ανοίξουν κάποιοι άλλοι. Ίσως στην πορεία να μην ήμασταν ευτυχισμένοι, οπότε καλύτερα που έγιναν έτσι τα πράγματα.

Μήπως αυτός ο άνθρωπος ήταν ο αθλητής κολύμβησης Κωνσταντίνος Δανιάς, με τον οποίο, όπως έχει γραφτεί, υπήρξε φλερτ;

Έχω αποφασίσει να μη δημοσιοποιώ ούτε τις προσωπικές ούτε τις φιλικές μου σχέσεις. Όταν είμαι με κάποιον σοβαρά, τότε θα το πω. Σχετικά με τον Δανιά, θα σου πω μόνο ότι με είχε καλέσει για να κάνω κάποιες απονομές στους αθλητές σε ένα τουρνουά μπάσκετ που διοργάνωσε τον Μάιο. Μου θύμισε ότι συναντηθήκαμε πρώτη φορά στους ξενώνες του ΟΑΚΑ. Κρατήσαμε επαφή και σχεδιάζαμε να συνεργαστούμε σε κάτι που ετοίμαζε για το beach volley.

Πάντως σε αρκετούς έκανε εντύπωση η κίνησή του να διαγράψει τις κοινές σας φωτογραφίες στα social media.

Μου έκανε κι εμένα εντύπωση γιατί θεωρούσα ότι είχαμε μια ωραία σχέση. Είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά έβαλα στην καρδιά μου. Μου φάνηκε πολύ περίεργο που έσβησε τη φωτογραφία μας. Αλλά για να το κάνει, προφανώς θα είχε τους λόγους του.

Σκέφτηκες ότι πίσω από αυτό θα μπορούσε να κρύβεται η Ιωάννα Μαλέσκου, με την οποία όλοι λένε ότι είναι μαζί;

Δεν ξέρω. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτή την κίνηση. Κι εγώ στο Facebook μου έχω φωτογραφίες και με πρώην σχέσεις μου, αλλά και με φίλους με τους οποίους μπορεί να μη μιλάω τώρα. Αν τις διέγραφα, θα ήταν σαν να διαγράφω όλο το παρελθόν μου και τις επιλογές μου.

"Είναι ερωτευμένη" - Τα έβγαλε όλα στη φόρα ο Κοκλώνης για την Πηγή Δεβετζή

Το αγαπημένο κομμάτι του Αντώνη Ρέμου «Μέχρι το τέλος του κόσμου» ερμήνευσαν στο αποψινό live του J2US η Πηγή Δεβετζή και ο Θάνος Πετρέλης.

Μπορεί να μην εντυπωσίασε ιδιαίτερα με τις φωνητικές της χορδές, ωστόσο οι κριτές έπαθαν πλάκα με τους κοιλιακούς της, μιας και πριν βγει έκανε γυμναστική για να «τσιτώσει» τους μύες της, όπως χαρακτηριστικά είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής πρόδωσε πως είναι ερωτευμένη αυτό το διάστημα, με την αθλήτρια να γελά αμήχανα και να απαντά: «Μην ακούτε τι λέει ο Νίκος» ενώ στο αποψινό live επέστρεψε και η Κατερίνα Στικούδη!