Τάσος Ξιαρχό: Η Μέρη στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη - «Μου έστειλε ένα μήνυμα και...»

«Το ριγέ μπλουζάκι μου το έχω από 15-16 χρονών. Τώρα είμαι 32»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τάσος Ξιαρχό: Η Μέρη στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη - «Μου έστειλε ένα μήνυμα και...»

Λίγες ημέρες μετά το περιστατικό με τον Τάσο Ξιαρχό, όταν σε έξοδο του έκανε bullying σε κοπέλα για τα κιλά της, η ίδια η Μέρη Παππά παραχώρησε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη με σκοπό να αναφέρει ακριβώς τι συνέβη εκείνο το βράδυ.

Η ίδια είπε πως έχει επικοινωνήσει με τον χορογράφο και της ζήτησε συγγνώμη, ενώ θα συναντηθούν από κοντά. Μάλιστα, έκανε και μια αποκάλυψη για το πολυσυζητημένο ριγέ της μπλουζάκι.

«Είμαι καλά και ψύχραιμη σήμερα. Επικοινώνησα με τον Τάσο. Μου έστειλε ένα μήνυμα και μου ζήτησε συγγνώμη. Μου ζήτησε να βρεθούμε, κάτι που θεωρώ πολύ όμορφο. Σκοπεύω να βρεθώ και να μιλήσω μαζί του. Θεωρώ πως για μένα έχει λήξει όλο αυτό.

Δεν κατάλαβα τίποτα εκείνο το βράδυ. Τράβηξε το βίντεο για τους δικούς του λόγους και θεώρησε σωστό να το ανεβάσει. Εγώ δεν τον γνώριζα. Ενημερώθηκα το πρωί της Κυριακής. Είμαι ένα παιδί που έχω βιώσει κριτική για τα μαλλιά, για τη φωνή και τα κιλά μου.

Έχω δεχτεί ρατσισμό για την καταγωγή μου. Είμαι από τους Άγιους Σαράντα. Πήρα μια προσοχή που δεν επέλεξα. Με στενοχώρησε πάρα πολύ αυτό που έγινε. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Μου έστελναν μηνύματα και έλεγα “Χριστέ μου τι έκανα”. Πήρα και θετικά και αρνητικά μηνύματα. Υπάρχουν πάντα οι δυο όψεις. Είχα δίπλα μου, τους γονείς και την αδερφή μου. Τους φίλους, τους συγγενείς και τους συνεργάτες μου» είπε αρχικά.

Η αποκάλυψη για το ριγέ μπλουζάκι που χλεύασε ο Ξιαρχό

«Το ριγέ μπλουζάκι μου το έχω στη ντουλάπα και φυσικά το φοράω ακόμη. Μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι μια πολύ ακριβή μάρκα. Το έχω από 15-16 χρονών. Δεν το είχα αγοράσει. Τώρα είμαι 32 χρονών. Τον Τάσο επιλέγω να τον συγχωρήσω και επιλέγω να τον πιστέψω. Όλοι έχουμε άτυχες στιγμές. Κανέναν δεν κολλάμε στον τοίχο για αυτό. Θεωρώ πως το έκανε για χαβαλέ. Του είπα ευθέως πως δεν έχει όρια. Αυτός ο άνθρωπος χρειάζεται βοήθεια, χρειάζεται αγάπη».

Οι πρώτες δηλώσεις του Τάσο Ξιαρχό μετά το εξιτήριο

«Θεώρησα ότι απλά είναι μια νέα αρχή. Ήθελα να μηδενίσω το προφίλ μου. Να έχω μόνο την τελευταία ανάρτηση που είναι μια ωραία χορογραφία και ένα ωραίο τραγούδι και επειδή είχα κάποια post με ανθρώπους που είπαν πράγματα για εμένα, είπα να τα σβήσω όλα και να ξεκινήσω κάτι όμορφο από την αρχή.

Δεν είναι κάτι σημαντικό, αλλά ήταν κάτι της στιγμής. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Κάνω ένα ωραίο ξεκαθάρισμα για να μπορέσω να έχω το μυαλό μου καθαρό και να πορευτώ από αύριο και να ξεκινήσω να διορθώνω τα λάθη μου. Να δω τι είναι σωστό και τι όχι. Είμαι αρκετά καλά στην υγεία μου τώρα».