Άννυ Πανταζή: Η τρυφερή ανάρτηση από το νοσοκομείο μετά από το εξιτήριο που πήρε

Πιο όμορφη από ποτέ!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Άννυ Πανταζή: Η τρυφερή ανάρτηση από το νοσοκομείο μετά από το εξιτήριο που πήρε

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Άννυ Πανταζή καθώς την Τετάρτη 3/11 έγινε για δεύτερη φορά μανούλα. Η Ολυμπιονίκης Ρυθμικής Γυμναστικής και ο σύζυγός της Χριστόφορος Χούμας, υποδέχτηκαν στον κόσμο τον γιο τους.

Μάλιστα, το μεσημέρι του Σαββάτου 6/11 η ευτυχισμένη μανούλα πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και επέστρεψε σπίτι με τον νεογέννητο γιο της. Από το πλευρό της δεν λείπει και η αδερφή της, η Κλέλια η οποία είναι επίσης έγκυος με το δεύτερο παιδάκι της.

Η Άννυ Πανταζή μετά από το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο

Εξιτήριο για την Άννυ Πανταζή

Αδερφές Πανταζή: «Θέλαμε πολύ με την αδερφή μου να κάνουμε δεύτερο παιδάκι»

Η Κλέλια και η Άννυ Πανταζή πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς οι δυο αδερφούλες πρόκειται να γίνουν για δεύτερη φορά μητέρες μιας και έμειναν και πάλι σχεδόν ταυτόχρονα έγκυες.

Μάλιστα, οι ίδιες παραχώρησαν συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» όπου μέσα σε όλα ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Θέλαμε πολύ με την αδερφή μου να κάνουμε δεύτερο παιδάκι, αλλά αυτά τα πράγματα δεν τα προγραμματίζεις», είπε η Κλέλια Πανταζή.

«Και τα πρώτα μας παιδάκια έχουν 10 μήνες διαφορά», πρόσθεσε στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη από την πλευρά της η Άννυ Πανταζή. Και οι δύο περιμένουν αγοράκι».

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις από τις αδερφές Πανταζή