Συγκινεί με την αποκάλυψή της η Τζένη Διαγούπη:«Ήμουν στα 33 όταν έμαθα ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκινεί με την αποκάλυψή της η Τζένη Διαγούπη:«Ήμουν στα 33 όταν έμαθα ότι δεν μπορώ να κάνω παιδιά»

Στην εκπομπή «Μαμά-δες» παραχώρησε συνέντευξη η Τζένη Διαγούπη η οποία "άνοιξε" την καρδιά της και μίλησε για προσωπικές της στιγμές.

Η ίδια ανέφερε τη στιγμή που οι γιατροί στα 33 της χρόνια της ανακοίνωσαν πως εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας δεν θα μπορέσει να κάνει παιδιά αλλά και το πώς διαχειρίστηκε τη νέα πραγματικότητα που της προέκυψε. Μάλιστα πριν από καιρό είχε αναφερθεί και στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Οι δηλώσεις της Τζένης Διαγούπη

«Από πάρα πολύ μικρή έμαθα ότι δεν θα μπορέσω να κάνω ένα παιδί λόγω προβλημάτων υγείας δεν το συνειδητοποίησα αλλά όταν πέρασε ο καιρός κατάλαβα ότι δεν θα μπορέσω να έχω ένα δικό μου, φυσικό παιδί, οπότε ίσως κάποια στιγμή θα μπορούσα να υιοθετήσω.

Υπήρξε μία επέμβαση που έκανα και δεν θα μπορούσα να κάνω παιδί» εξήγησε η ηθοποιός. Σαν πρώτη αντίδραση δήλωσε πως δεν θορυβήθηκε διότι ποτέ δεν της είχε περάσει από το μυαλό να γίνει μητέρα.

Μετά τα 40, όμως, ένιωσε την ανάγκη να δώσει την αγάπη της σε ένα παιδί μέσω υιοθεσίας αλλά οι διαδικασίες τόνισε πως είναι πολύ περίπλοκες σε αυτές τις περιπτώσεις.

«Ήμουν στα 33 όταν το έμαθα. Δεν μου φάνηκε κάτι παράξενο, μετά τα 40 είπα ότι θα ήθελα να βρω ένα παιδί και να το μεγαλώσω αλλά είναι δύσκολες οι συνθήκες».

Λίγα λόγια για την Τζένη Διαγούπη

Η Τζένη (Ευγενία) Διαγούπη είναι Ελληνίδα ηθοποιός.

Την εχουμε δει κυρίως σε θεατρικές παραστάσεις αλλά και σε τηλεοπτικές σειρές όπως το "Κόκκινο Δωμάτιο" και "Μια στιγμή, δυο ζωές" του Mega. Έχει συμμετάσχει επίσης σε παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου όπως "Ο μαγικός κόσμος της αγάπης" (2001 - Μαγείρισσα & Πάπια) και "Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες" (2002 Αιγύπτια, Επαναστάτρια, Ζέμπρα, Ζητιάνα Ν. Υόρκης, Κα Γκοτιέ, Μέρεντιθ).

Ακόμα, η ηθοποιός έχει γράψει τα κείμενα για την παράσταση "Ψέκασα την ελίζα" που ανέβηκε το 2011 και σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Το 2012, συνεργάζεται με το Νίκο Μουτσινά και πολλούς γνωστούς ηθοποιούς, στην παράσταση "Τα βαφτίσια".