Δούκισσα Νομικού: Στόλισε χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τα παιδιά της - Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Θα "λιώσετε"

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δούκισσα Νομικού: Στόλισε χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με τα παιδιά της  - Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Μετά από τα ευχάριστα που ανακοινώθηκαν, σε χριστουγεννιάτικο κλίμα βρίσκεται από νωρίς η Δούκισσα Νομικού καθώς ξεκίνησε τις προετοιμασίες με τον στολισμό του σπιτιού της. Μάλιστα, φρόντισε για τα καλά να μπει από νωρίς σε γιορτινό κλίμα με την οικογένειά της.

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έτσι και το απόγευμα του Σαββάτου αποκάλυψε με μια σχετική φωτογραφία το πως τα δυο της αγγελούδια την βοηθούν στο στόλισμα.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Και του χρόνου με υγεία .Από τότε που γεννήθηκε ο Σάββας στολίζω πάντα μία ημέρα πριν τα γενέθλια μου, για να χαρούμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, τα φωτάκια και τη ζεστασιά του όσο περισσότερο μπορούμε».

Η ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού

Ανάρτηση - Νομικού

Φωτογραφίες από το διώροφο σπίτι Δούκισσας Νομικού - Δημήτρη Θεοδωρίδη με τον τεράστιο πράσινο κήπο

Η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, την οποία προστατεύουν από τα φώτα της δημοσιότητας. Μπορεί η παρουσιάστρια - μοντέλο να δημοσιεύει φωτογραφίες των παιδιών τους κυρίως από στιγμές τους στο σπίτι, ωστόσο ποτέ δεν δείχνει τα προσωπάκια τους.

Η ίδια που είναι πολύ ενεργή στο Instagram και μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά τους με τους followers της, έχει δείξει κατά καιρούς διακριτικά κάποιες αγαπημένες τις γωνιές στο σπίτι της.

Η minimal αισθητική και το ξύλο, είναι τα βασικά στοιχεία της διακόσμησης του σπιτιού της Δούκισσας Νομικού. Εντυπωσιακά είναι και τα παιδικά δωμάτια στα οποία περνάει μεγάλο μέρος της ημέρας με τα παιδιά της που λατρεύουν και τα παιχνίδια στον μεγάλο κήπο.

Μέσα από αναρτήσεις της έχουμε επίσης ξεχωρίσει διάφορα διακοσμητικά στοιχεία, όπως τη μεγάλη καρδιά στην κρεβατοκάμαρα που είναι σχηματισμένη από κορνίζες με φωτογραφίες της οικογένειας και τον τοίχο της τραπεζαρίας στον οποίο φιγουράρουν φράσεις με θετικές σκέψεις.